Advertisement

Waarom onze schoonheidsredacteur dol is op Slugging

Advertisement

siEauty-trends komen en gaan – en hier bij Well + Good bepalen we welke de moeite waard zijn en welke het beste aan de interwebs kunnen worden overgelaten. Senior Beauty Editor Zoë Weiner, presentatrice van onze YouTube-serie Het leven probeert alles, heeft met alles geëxperimenteerd, van babyvoetmaskers tot kapsels voor thuis. En vandaag schenkt ze de thee waarin de internettrend de laatste jaren haar favoriet is: slugging.

Voor niet-ingewijden is slugging een K-beauty-oefening waarbij een barrièrelaag – zoals een dikke vochtinbrengende crème of vaseline – bovenop je andere huidverzorgingslagen wordt aangebracht voordat je naar bed gaat. Dit helpt je huid vocht vast te houden en de voordelen van andere schoonheidsproducten die je hebt aangebracht te behouden (zoals je vochtinbrengende crème, hyaluronzuur, retinol, enz.). “Het idee is dat het al het vocht van je huid en al het goede van de producten die je hebt gebruikt, afdicht. Op die manier word je gehydrateerd en gevoed wakker”, legt Weiner uit in de aflevering.

Slugging is vooral goed voor mensen met een droge huid. “Ik ben geobsedeerd door het gebruik van vaseline als vochtinbrengende crème”, vertelde Mona Gohara, MD, een door Connecticut gecertificeerde dermatoloog, aan Well + Good. “Ik gebruik [Vaseline] ochtend en avond, maar ik ontspan me niet. Ik gebruik slechts kleine hoeveelheden om mijn huidbarrière te corrigeren. In kleine hoeveelheden verjongt en hydrateert het de huid om het te laten stralen”.

Dat gezegd hebbende, slugging is misschien niet de beste als je last hebt van rosacea of ​​acne. Hoewel vaseline niet kankerverwekkend is – wat betekent dat het je poriën niet verstopt – is het toch niet de beste keuze voor mensen die vaak vettig zijn. Kies in plaats daarvan een vochtinbrengende crème die tegels bevat (waarvan Dr. Gohara merkt dat dit een soortgelijk effect zal hebben).

Nu ben je klaar om deze favoriete beauty-editortrend te proberen. Maar voordat je dat doet, moet je ervoor zorgen dat je de rest van de volledige aflevering van deze week bekijkt Het leven probeert alles om te luisteren naar Weiners complete beautyroutine en de unieke beautytrend die volgens haar gewoon niet bij haar past.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Word lid van Well+, onze online wellness-community en ontgrendel uw beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.