Waarom een ​​Derm dol is op Three Ships Grape Stem Cell Moisturizer

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om de dikke vochtinbrengende crèmes die je de hele winter hebt gebruikt te vervangen door producten die zijn ontworpen voor warm weer. Naarmate de temperatuur stijgt, draait het allemaal om lichtgewicht producten die je huid beschermen tegen de zon, hyperpigmentatie verminderen en je poriën laten ademen door het onvermijdelijke zweet en vuil. Gelukkig voor ons is een van de meest populaire moisturizers die al deze vakjes aanvinkt – Three Ships Radiance Grape Stem Cell + Squalane Day Cream ($ 35) – terug van een pauze na drie keer uitverkocht te zijn.

De derm-favoriete formule is geliefd vanwege zijn vermogen om de huid te beschermen en te hydrateren met een enkele toepassing. Het hero-ingrediënt, druivenstamcelextract, biedt precies het soort antioxidantverdediging die uw huid tijdens de warmere maanden nodig heeft. “Druivenstamcelextract is een krachtige antioxidant die de huid kan beschermen tegen schade door vrije radicalen”, zegt Rachel Nazarian, MD, een gecertificeerde dermatoloog in New York.

Aangezien u tussen nu en Labor Day waarschijnlijk een groot deel van de tijd buitenshuis zult doorbrengen, is uw huid vatbaarder voor beschadiging, die zich meestal manifesteert in de vorm van fijne lijntjes, rimpels en donkere vlekken. Volgens Dr. Nazarian werkt druivenstamcelextract om die schade ongedaan te maken, omdat het je huid beschermt tegen de omgevingsstressoren die deze voortijdige tekenen van veroudering veroorzaken.

De tweede naam gecontroleerde actieve stof van het product, squalaan, wordt vaak de “grote slok” van hydratatie genoemd. “Het is een natuurlijke stof die onze huid bevat en verbetert de huidbarrièrefunctie en zorgt voor hydratatie”, legt Dr. Nazarian uit. Net als collageen en hyaluronzuur, heeft het de neiging om in je lichaam af te nemen naarmate je ouder wordt, dus het is belangrijk om je voorraad aan te vullen met actuele producten, zoals deze. Andere huidverzorgende hydrators in de mix zijn vitamine E, linolzuur en sheaboter, die een flinke dosis vocht bevatten zonder ooit vettig of goopy aan te voelen.

Over het algemeen geeft Dr. Nazarian deze moisturizer een derm-stempel van goedkeuring. “Dit is waarschijnlijk gewoon een geweldig product voor iemand met een droge huid,” zei ze. En een recensent bevestigde: “Ik krijg meestal erg droge plekken op mijn huid en ik vind het moeilijk om een ​​lotion te vinden die in mijn huid trekt. Dit doet de truc!”

Als je een gevoelige huid hebt, wil je misschien voorzichtig te werk gaan, zoals de formule doet bevatten essentiële oliën, waarvan bekend is dat ze bij bepaalde huidtypes irritatie veroorzaken. Maar als je op zoek bent naar een vochtinbrengende crème die je huid vanaf nu tot Labor Day alles geeft wat het nodig heeft, dan zit je hier goed. Shop hem nu hij nog op voorraad is.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze redacteuren? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor onmisbare tips en trucs.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.