Volg de cursus sociaal en emotioneel leren van Yale

Hmenselijke wezens hunkeren naar zekerheid, en dat kan lastig zijn om te navigeren als we geen idee hebben wat zelfs de komende weken, laat staan ​​de komende jaren zullen inhouden. (Je bent misschien zelfs de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat je de uitdrukking “onzekere tijden” hebt gehoord sinds het begin van de pandemie, die grotendeels werd gekenmerkt door dat exacte ongemakkelijke gevoel.) Als je geen onbekende bent in onzekerheidsangst , er zijn echter hulpmiddelen die kunnen helpen, waaronder Yale’s gratis online cursus van acht weken, ‘Managing Emotions in Times of Uncertainty & Stress’, die dient als training voor sociaal en emotioneel leren.

Sociale en emotionele leertraining helpt mensen met “vaardigheden zoals zelfbewustzijn, sociaal bewustzijn, zelfmanagement, relatiebeheer en verantwoorde besluitvorming”, zegt Marc Brackett, PhD, die de cursus geeft en de directeur is van het Yale Center voor Emotionele Intelligentie en auteur van Toestemming om te voelen, die mensen aanmoedigt om emoties de eer te geven. De cursus is gebaseerd op tientallen jaren onderzoek naar emoties, veerkracht en menselijke ontwikkeling, en Dr. Brackett zegt dat het bedoeld is om een ​​gezonde emotionele regulatie onder opvoeders te ondersteunen, zodat ze zichzelf en, op hun beurt, hun studenten beter kunnen ondersteunen.

Hoewel dat betekent dat de cursus bedoeld is voor docenten, zegt Dr. Brackett dat iedereen er baat bij kan hebben, aangezien de meeste mensen ruimte hebben voor verbetering als het gaat om sociaal en emotioneel leren. “Emoties zijn belangrijk voor alles”, zegt hij. “Hoe we ons voelen drijft onze aandacht, leren, besluitvorming, relaties, geestelijke gezondheid, creativiteit en academische vorming” [and] prestaties op de werkvloer.”

“Hoe we ons voelen drijft onze aandacht, leren, besluitvorming, relaties, geestelijke gezondheid, creativiteit en academische vorming” [and] prestaties op de werkvloer.” —Marc Brackett, PhD

Om de realiteit te begrijpen dat emoties zoveel componenten van ons leven sturen, zegt dr. Brackett, kunnen mensen overwegen hoe ze kunnen werken met in plaats van tegen de manieren waarop ze zich voelen. Een training in sociaal en emotioneel leren kan daarbij helpen. Volgens de beschrijving van de cursus kunnen degenen die zijn ingeschreven verwachten dat ze worden uitgerust “met de kennis, vaardigheden en strategieën om hun emoties en die van hun studenten te begrijpen en te beheersen.”

Hoewel de virtuele cursus is ontworpen om in acht weken te worden gevolgd, kunnen studenten de acht lessen in hun eigen tempo doorlopen (wat in totaal ongeveer 10 uur zou duren). De lessen zijn gericht op een verscheidenheid aan tips om sociale en emotionele spieren te helpen versterken, waaronder begrijpen waarom emoties ertoe doen, leren hoe ze te identificeren, emoties beheren, emoties van anderen identificeren en meer.

Nog niet overtuigd dat de gratis training sociaal en emotioneel leren je tijd waard is? Welnu, gezien de positieve feedback van enkele van de 100.000 mensen die zich hebben geregistreerd, zou je van gedachten kunnen veranderen. Volgens een vijfsterrenrecensie uit maart 2021 “waren de tools, het taalgebruik en de bronnen die in deze cursus werden gedeeld, zeer nuttig om mijn welzijn te verbeteren en om te leren hoe ik een persoon kan worden die collega’s en, belangrijker nog, onze studenten kan helpen.” .” En een ander, ook van maart 2021, deelde dat de training “een geweldige introductie was tot emotionele intelligentie en hoe je hulpmiddelen kunt gebruiken om je emoties te beheersen. Deze cursus is echt inspirerend voor iedereen die geïnteresseerd is in een ’emotierevolutie’.”

De gratis virtuele Ivy League-leermogelijkheden eindigen ook niet met deze cursus. Je zou ook de cursus “Science of Well-Being” van Yale en de “Foundations of Positive Psychology” van de University of Pennsylvania kunnen overwegen. In deze onzekere tijden kan het geen kwaad om je voor alle drie in te schrijven.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld je aan voor Well+onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel je beloningen direct.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.