Verlicht nek- en schouderpijn met deze rekoefeningen

Als je normaal gesproken je werkdagen afsluit met de wens dat iemand je nek- en schouderpijn kan verlichten met een deegroller, dan is deze meest recente aflevering van Goede zetten is slechts het tegengif voor je vermoeide lichaam. In deze 13 minuten durende sessie zullen Chloe De Winter, Pilates-instructeur en oprichter van de praktijk Go with Chlo, neemt je mee door een reeks langzame rekoefeningen en creatieve houdingen die het lichaamsgewicht gebruiken, ontworpen om spanning in je nek en schouders te verlichten.

Alvorens tot de kern van deze workout over te gaan, moedigt De Winter iedereen aan om dit te doen als een ontspanningservaring voor lichaam en geest. Terwijl je door een reeks nekrollen gaat, raadt ze aan je te concentreren op je ademhaling en je gedachten te laten afdwalen. Soms houden mensen (inclusief De Winter) stress en spanning in hun schouders door ze op te spannen of voorover te buigen, legt ze uit. Je geest en lichaam samen laten ontspannen kan een dubbele impact hebben.

Als je eenmaal opgewarmd bent, demonstreert De Winter posities waarmee je je lichaamsgewicht tegen je strakke nek en schouders kunt uitoefenen. Deze bewegingen laten je hoorbaar zuchten van opluchting. De Winter zegt dat het gebruik van je benen en armen om in een rek te leunen, nek- en schouderpijn kan verbeteren vanwege hoe sterk je hele lichaam is. Als u bijvoorbeeld op uw knieën zit met één schouder op de grond en uw arm gestrekt, krijgt uw lichaam een ​​hefboomwerking om in die strakke schouderspieren te drukken. Dit langzaam en voorzichtig doen kan voelen dus Goed.

Je eindigt deze 13 minuten durende sessie in kinderhouding, waar je de volledige effecten zult voelen van al het strekken dat je net hebt gedaan. Door in de kinderhouding te eindigen, kun je ook ontdekken hoe je lichaam voelt nu je je nek en schouders hebt bewogen – stem af en merk verminderde spanning op. Klaar voor die spreekwoordelijke deegroller voor het bovenlichaam? Pak een mat en druk op play.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.