Verkoop van Dennis Gross Peel Pads – Scoor ze met 20% korting

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Dermatologen en schoonheidsredacteuren van W+G kunnen geen genoeg krijgen van de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel. Geliefd om zijn krachtige combinatie van alfa- en bèta-hydroxyzuren, exfolieert deze dagelijkse peeling grondig de buitenste laag van de huid om een ​​zachte en heldere teint te onthullen. Om erachter te komen waarom het zo’n favoriet bij fans is, laten we eens kijken wat er in deze superster voor huidverzorging zit.

Ten eerste worden alfahydroxyzuren (algemeen bekend als AHA’s) gebruikt voor wat board-gecertificeerde dermatoloog Shirley Chi, MD, ‘oppervlakkige exfoliatie’ noemt. AHA’s zijn oplosbaar in water, wat betekent dat ze op de bovenste huidlaag werken om dode huidcellen te verwijderen. Door de bovenste laag van de huid te exfoliëren, kunnen deze AHA’s problemen zoals milde acne, fijne lijntjes en rimpels en hyperpigmentatie aanpakken.

Aan de andere kant zijn bèta-hydroxyzuren (BHA’s) op olie gebaseerd en kunnen ze dus onder het huidoppervlak werken. Ze zijn ‘oplosbaar in vet’, zegt de gecertificeerde dermatoloog Rina Allawh, MD, FAAD, zodat ze ‘in de dermis kunnen doordringen via de olieproducerende klieren – bekend als de talgklieren – en de olie- of talgproductie kunnen beïnvloeden. ” Dit betekent dat ze echt ga onder je huid om dode huidcellen te exfoliëren en de poriën van binnenuit te ontstoppen, waardoor ze een go-to zijn voor het wegwerken van diepe, meer uitgesproken puistjes.

Aangezien de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel een een-tweetje van deze krachtige exfolianten levert, is het geen wonder dat het zo geliefd is – wat exfoliatie betreft, krijg je het beste van twee werelden. “Wanneer AHA’s en BHA’s samen worden gebruikt, krijg je meer exfoliatie en verheldering dan wanneer ze alleen worden gebruikt”, zegt Dr. Chi. De vervellingskracht van de formule zal niet alleen uw teint stralender maken, maar het zal ook helpen de rest van uw producten dieper in te laten dringen, dankzij het feit dat het alle dode huidcellen verwijdert die mogelijk in de weg staan.

Hoewel pads terecht als een “peeling” worden beschouwd (wat eindeloos intimiderend kan zijn voor degenen onder ons met een gevoelige huid), is hun applicatieproces in twee stappen ontworpen voor zelfs de meest reactieve teint. Stap één is gevuld met een mix van zeven zuren die de huid zachtjes exfoliëren, en stap twee gaat helemaal over het neutraliseren van die zuren en het geven van een extra uitbarsting van hydratatie aan je teint.

Wil je met deze baby’s een rondje maken om te zien waar alle hype over gaat? Nou, dit is je kans. Shop de link hierboven om ze van nu tot en met 13 februari met 20 procent korting te scoren bij Space NK.

Leer meer over het belang van exfoliëren door de onderstaande video te bekijken.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze redacteuren? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor onmisbare tips en trucs.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.