Uw Valentijnsdaghoroscoop voor elke relatiestatus

WMet de dag van de liefde om de hoek, vraag je je misschien af ​​wat er voor jou in petto heeft op 14 februari. En volgens astrologen, of je nu single bent, aan het daten bent of getrouwd bent, je relatiestatus brengt dit jaar een unieke Valentijnsdag-horoscoop met zich mee.

Volgens astroloog Alex Caiola kunnen de planetaire plaatsingen op Valentijnsdag dit jaar bijzonder impactvol zijn. “Deze Valentijnsdag is astrologisch heel bijzonder, omdat Venus en Mars elkaar in een exacte conjunctie ontmoeten”, zegt ze. “Venus is representatief voor liefde, aantrekkingskracht en manifestatie, en Mars is representatief voor alle soorten drift, wat wijst op inwijding.”

Deze Venus-Mars-conjunctie is nog belangrijker als je bedenkt dat er van 19 december 2021 tot 29 januari een Venus retrograde in Steenbok was (een praktisch en doelgericht aardeteken). De achterwaartse beweging van de planeet in Steenbok moedigde mensen aan om na te denken. hun must-haves in een romantische relatie. Dus ongeacht iemands relatiestatus, zal hun Valentijnsdag-horoscoop waarschijnlijk overeenkomen met romantische groene vlaggen die ze in die tijd hebben geïdentificeerd.

Astroloog Laura Chung voegt eraan toe dat de planetaire plaatsingen op Valentijnsdag alle mensen aanmoedigen om na te denken over hun romantische ervaringen uit het verleden. In het bijzonder, voegt ze eraan toe, zouden mensen er baat bij hebben zichzelf af te vragen welke relaties voor hen hebben gewerkt, welke niet, en wat ze van elk (als er al iets is) willen meenemen naar hun volgende romantische connectie.

Ongeacht je relatiestatus, zal je relatiehoroscoop voor Valentijnsdag je echter aanmoedigen om na te denken over wat je wilt van je romantische leven en om te handelen op een manier die ervoor zorgt dat je die dingen krijgt van potentiële of bestaande vrijers. Lees verder voor wat u kunt verwachten.

Je Valentijnsdag-horoscoop, ongeacht je relatiestatus, volgens astrologen

Single (maar klaar om te mengen)

Volgens Caiola verwachten alleenstaande mensen op Valentijnsdag een stabiele vangst, vooral als ze zich veilig voelen om zich te mengen. Zelfs als dat niet het geval is, kunt u overwegen dating-apps te gebruiken – u weet nooit waar u uw persoon zult vinden.

Sinds Venus retrograde plaatsvond in Steenbok, voegt Chung eraan toe dat alleenstaanden misschien nadenken over hoe ze hun romantische relaties voor de lange termijn het beste kunnen structureren. Uit een Venus retrograde komen is niet het moment om flings te vinden, zegt Chung, omdat dit niet noodzakelijkerwijs in lijn is met doelgerichte Steenbok-energie. Als je alleenstaand bent en je wilt dat dit zo blijft, is het misschien een goed moment om na te denken over wat je wilt in een partner voor het leven, zodat je daar naar kunt verwijzen als je er klaar voor bent.

Vanwege de kosmische energie op Valentijnsdag, kunnen singles ook verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun acties in eerdere relaties, zegt Chung. Dit zal een poging zijn om erachter te komen wat ze beter hadden kunnen doen, zodat ze dat mee kunnen nemen naar hun volgende romantische relatie (omdat, zegt Chung, Steenbok ook gericht is op verantwoordelijkheid).

“Er is veel momentum en potentieel voor mensen die een toegewijde partner willen vinden”, zegt Chung. Maar dat vereist enige opzet om te weten wie je om je heen wilt hebben. (Lees: als je weet dat iemand geen langdurige match is, wil je ze misschien niet in de buurt houden.)

In een relatie

De planetaire energie op Valentijnsdag zal daters helpen bij het maken van vaste plannen voor de toekomst. “Met Venus en Mars in Steenbok is dit misschien het moment om je te concentreren op verplichtingen en wat jullie allebei op de lange termijn willen”, zegt Caiola. “Dit zou het moment zijn om over het huwelijk te praten – als dat iets is waar je in geïnteresseerd bent – of een andere vorm van langdurige verbintenis.” Misschien maak je bijvoorbeeld plannen om te reizen met de persoon met wie je aan het daten bent of kom je zelfs op het idee om samen te gaan wonen.

“Met Venus en Mars in Steenbok, is dit misschien het moment om je te concentreren op verplichtingen en wat jullie allebei op de lange termijn willen.” —Alex Caiola, astroloog

En of je nu nonchalant of serieus met iemand aan het daten bent, Valentijnsdag is ook het moment om een ​​lastige vraag te stellen, zegt Chung. “Het is tijd om echt te worden: geeft deze persoon je wat je wilt voor de lange termijn of niet?” vraagt ​​Chung. “Veel mensen laten dingen los waardoor ze geen intieme relaties kunnen hebben”, zegt Chung – en mensen wiens relatiestatus “daten” is, vallen volledig in dat kamp.

Als het bijvoorbeeld belangrijk voor je is dat je partner een hoge emotionele volwassenheid heeft, maar je je hebt gerealiseerd dat de persoon met wie je aan het daten bent dat niet laat zien, is het misschien tijd om uit elkaar te gaan of op zijn minst serieus na te denken over de toekomst van de relatie . Als je de andere partij echter hebt leren kennen en voelt dat ze emotioneel volwassen zijn, kan het de moeite waard zijn om een ​​gesprek te voeren over waar de dingen naartoe gaan.

Getrouwd

Deze Valentijnsdag kunnen getrouwde mensen het over financiën hebben, zegt Caiola. “Dit kan het moment zijn waarop je duurzame doelen consolideert, een contract tekent of zelfs geld op een nieuw huis zet”, zegt ze. “Als je er al bent, zou dit het moment kunnen zijn dat je een studiefonds voor je kinderen start.” Desalniettemin is Valentijnsdag een goede gelegenheid voor getrouwde mensen om op dezelfde lijn te komen over financiën in een poging om het leven dat ze voor zichzelf willen manifesteren.

Chung voegt eraan toe dat als mensen haastig de knoop doorhakken, ze zich misschien afvragen of de regeling echt bij hen past. “Veel mensen worden zich bewust van het feit dat de dingen die ons zekerheid en veiligheid gaven – zoals een baan of een persoon – die dingen gewoon niet meer houden”, zegt Chung.

Om die reden (en niet om te somber en onheilspellend te klinken), zegt Chung dat getrouwde mensen een significante verandering kunnen verwachten – die positief of negatief kan zijn. “We leven in een tweeledig universum, dus het zorgt ervoor dat mensen meer verliefd worden of dat mensen die niet verliefd zijn dat nog meer laten zien.”

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld je aan voor Well+onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel je beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.