Ulta 21 Days of Beauty halveert de kosten van mijn routine

Wmet acht jaar als schoonheidsredacteur onder mijn riem, heb ik getest duizenden van producten op het gebied van haarverzorging, huidverzorging en make-up… dus als iets onderdeel is geworden van mijn vaste routine, weet je dat het goed moet zijn. Met deze uitzonderlijk hoge normen gaat echter vaak een uitzonderlijk hoge aankoopprijs gepaard, wat natuurlijk niet ideaal is. Dankbaar, dus veel van mijn favorieten zijn te koop tijdens Ulta 21 Days of Beauty.

De beroemde halfjaarlijkse uitverkoop van de retailer loopt van 13 maart tot 2 april. Gedurende deze tijd kun je dagelijkse deals scoren voor enkele van de beste schoonheidsproducten in de branche – in veel gevallen tot 50 procent korting. Ik zal dit bijvoorbeeld gebruiken als een kans om spullen in te slaan die ik toch al zou kopen. Ik heb de wiskunde gedaan, en door de verkoop te kopen, halveren de kosten van mijn schoonheidsroutine in de lente – van $ 517 naar $ 258,50.

Blader door mijn keuzes hieronder, maar onthoud: Met elke dag een andere deal (er is een geheel veel meer te bieden heeft dan wat wordt vermeld – u kunt de Ulta-website raadplegen voor volledige details), er is een kans voor iedereen om hun schoonheidsbudget voor de komende 21 dagen serieus te verlagen.

De originele schoonheidsblender – $ 10,00

Oorspronkelijk $ 20, nu $ 10

Hoewel BeautyBlenders geweldig zijn voor het blenden van foundation, gebruik ik er ook graag een om te contouren en een andere om blush aan te brengen, wat betekent dat ik er altijd drie bij de hand moet hebben wanneer ik mijn make-up doe. Het is veilig om te zeggen dat ik deze verkoop zal gebruiken om in te slaan voor de halve prijs.

Shop de uitverkoop 13-03

MAC Prep + Prime Fix + Primer en Setting Spray – $ 15,50

Oorspronkelijk $ 31, nu $ 15,50

Nu het weer warmer wordt (en omdat ik zo’n ontelbare zomerbruiloften heb waarvoor ik mijn make-up nodig heb om te blijven zitten), is deze setting spray een must in mijn routine. Het houdt make-up op zijn plaats, hoe zweterig je ook wordt, en laat een mooie bedauwde afdronk achter.

Shop de uitverkoop 13-03

Elemis Pro-Collageen Marine Cream – $ 44,50

Oorspronkelijk $ 89, nu $ 44,50

Tijdens de lente beweegt mijn voortdurend droge huid naar het “combinatiegebied” (ik heb elke ochtend een vette T-Zone van maart tot juli). Ik vind het geweldig dat deze crème zwaar genoeg is om mijn huid te doven waar het het nodig heeft, maar niet dus zwaar dat mijn neus en voorhoofd er vettig van worden. Bovendien is het gemaakt met collageenstimulerende mariene ingrediënten die helpen de fijne lijntjes te verzachten die zichtbaar zijn geworden nu ik in de 30 ben.

Shop de uitverkoop 3/16

DHC Diepe Reinigingsolie – $ 14,50

Oorspronkelijk $29, nu $14,50

Deze reiniger is al lang mijn favoriet voor het verwijderen van vervelende make-up, inclusief waterdichte mascara die schijnbaar nooit loslaat. Het is een olie, wat betekent dat het helpt om vuil en olie van onder de huid te verwijderen (herinner je je het “like attracts like”-principe van de chemie op de middelbare school?), maar het klaart de klus zonder overdreven te drogen of te strippen.

Shop de uitverkoop 17-03

Zondag Riley Flash Fix Kit – $ 12,50

Oorspronkelijk $ 25, nu $ 12,50

Good Genes maakt al deel uit van mijn routine zolang ik me kan herinneren, dankzij de zachte exfoliërende kracht, en ik kan de kans om het in de uitverkoop te kopen niet voorbij laten gaan. Het is een mix van alfahydroxyzuren en laat mijn huid er altijd helderder en egaler uitzien. Ik heb deze reiniger nog nooit geprobeerd, maar aangezien het huidontgiftende klei bevat (plus hydraterende ingrediënten zoals rijst en olijfolie-esters), ben ik verheugd om het uit te testen tijdens de zomermaanden wanneer mijn huid wordt blootgesteld aan meer zweet en vervuiling .

Shop de uitverkoop 3/20

Dermaflash Mini Precision Peach-Fuzz-verwijderingsapparaat – $ 34,50

Oorspronkelijk $ 69, nu $ 34,50

De eerste keer dat ik mijn gezicht scheerde, was het met een open scheermes dat ik in een drogisterij in Thailand kocht – en ik hield van de resultaten die het me gaf. Zozeer zelfs dat ik jarenlang gezichtsscheerapparaten voor $ 4 op Amazon bleef kopen. Ik heb onlangs die goedkopere oplossingen geruild voor dit apparaat, dat veel gemakkelijker te gebruiken is en alle soorten dode huidcellen en ongewenst haar verwijdert (plus, er is een veel kleiner risico dat ik mezelf ermee snij). Het is ook uitgerust met een depuffende rollerbal, die ik graag onder mijn ogen gebruik na een nacht van weinig slaap.

Shop de uitverkoop 21-03

IT Cosmetics CC+ Cream Illumination SPF 50 — $ 21,00

Oorspronkelijk $ 42, nu $ 21

Meer tijd buiten doorbrengen tijdens de warmere maanden betekent dat het extra belangrijk om zonnebrandcrème op te laden, en deze foundation maakt het gedachteloos gemakkelijk om elke dag SPF 50 in mijn routine te integreren. Het werkt zowel als een kleurcorrigerende crème als als een foundation en biedt volledige dekking met een subtiel lichtgevende finish.

Shop de uitverkoop 26-3-

Kale mineralen losse minerale sluier – $ 14,00

Oorspronkelijk $ 28, nu $ 14

Op dagen dat ik niet all-in wil gaan op foundation, kies ik voor dit losse poeder, dat mijn huidskleur in 10 seconden vlak egaliseert met heel weinig inspanning. Het helpt om de vette vlekken op mijn gezicht te matteren, maar is dat niet dus matterend dat de droge gebieden er cakeachtig uitzien. Bovendien heeft het SPF 25, dus het is geweldig om het opnieuw aan te brengen voor extra bescherming als je onderweg bent.

Shop de uitverkoop 27-03

Peter Thomas Roth Water Drench Broad Spectrum SPF 45 Hyaluronic Cloud Moisturizer – $ 26,00

Oorspronkelijk $ 52, nu $ 26

Echt gepraat: het is moeilijk om een ​​zonnebrandcrème / vochtinbrengende crème te vinden die niet wit, uitdrogend of goopy is. Maar deze formule zit boordevol hydraterend hyaluronzuur en smelt naadloos in de huid zonder dat er een kalkachtige finish in zicht is. Het creëert een mooi, egaal canvas om make-up op aan te brengen en kan ook worden aangebracht over je make-up zonder je look te verpesten.

Shop de uitverkoop 3/28

Dr. Brandt Microdermabrasie Skin Exfoliant – $ 39,50

Oorspronkelijk $ 79, nu $ 39,50

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar mijn huid voelt een beetje, nou ja, Goor zodra de temperaturen beginnen te stijgen, en ik vertrouw op exfolianten om het schoon en helder te houden. Deze microdermabrasiebehandeling voor thuis combineert fysiek exfoliërende microkristallen met chemisch exfoliërende AHAS om diep in mijn poriën te komen en alle smurrie en vuil te verwijderen. Hoewel het een behoorlijk intense huidvervellingservaring biedt, bevat het ook kalmerende ingrediënten zoals jojoba-olie, aloë vera en kamille-extract om irritatie te voorkomen.

Shop de uitverkoop 3/30

KILLA Kit Deep Zit Microdart-patch 8-pack — $ 14,50

Oorspronkelijk $29, nu $14

Ik heb het geluk dat ik zelden puistjes krijg, maar altijd een doet pop-up is het altijd rood, boos en diep geworteld in mijn huid (het is alsof alle potentiële puistjes onder de oppervlakte wachten om samen als één superpuistje tevoorschijn te komen). Deze patches zijn het enige dat werkt om ze te kalmeren. Ze zijn gemaakt met hydrocolloïde “mini-darts” en brengen zit-zappende ingrediënten zoals salicylzuur (dat je poriën opruimt) en niacinamide (dat ontstekingen kalmeert) diep in de huid. Zelfs de meest onaangename puistjes zijn geen partij.

Shop de uitverkoop 3/30

Voordeel Gimme Brow+ getinte volumegevende wenkbrauwgel – $ 12,00

Oorspronkelijk $24, nu $12

Mijn wenkbrauwen zijn in één woord weerbarstig – ze groeien absurd snel (soms in één enkele wenkbrauw), en de haren steken in allerlei verschillende richtingen uit. Deze gel helpt om ze op hun plaats te houden zonder dat ze er overdreven uitzien, en werkt zelfs op de koppige kap in mijn linker wenkbrauw. Het wordt geleverd in 10 verschillende tinten, die helpen om haren er dikker uit te laten zien en kale plekken te bedekken.

Shop de sale 4/1

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.