Advertisement

Trainingsvideo’s van 5 minuten voor elke stemming Goed + Goed

Advertisement

WAls je geen tijd hebt, is het kiezen van een training als een jeuk krabben: je wilt echt dat het ter zake komt.

Het is algemeen bekend dat de beste vorm van oefening is wat u daadwerkelijk gaat doen. Dus als je een druk leven hebt of als de motivatie zwak is, kan alles wat je beweegt, zelfs voor een korte tijd, goed zijn voor je gezondheid.

In feite hebben “trainingssnacks” – ook wel hapklare workouts genoemd – hun eigen bewezen voordelen, waaronder een verbeterde stemming, energie en metabolische functie. Misschien kun je een hap HIIT nemen tijdens een lunchpauze, een snelle stretch doen om een ​​middagdepressie te voorkomen, of je ochtend beginnen met een cardio-explosie.

Gelukkig heeft Well + Good in de loop der jaren een hele bibliotheek met trainingsvideo’s van vijf minuten gecreëerd die bij elke stemming passen. Of je nu je energie kwijt wilt, wakker wilt worden of jezelf een heerlijke zelfverzorging wilt geven, het duurt maar een paar minuten.

Dus waar heb je zin in?

Wanneer je een dosis endorfine wilt

Als u uw lichaam en geest een boost wilt geven, is een HIIT-training precies wat uw arts heeft voorgeschreven. HIIT houdt in dat je gedurende een korte tijd veel energie gebruikt en de eiwitten die betrokken zijn bij het stimuleren van geluk te laten stromen.

Wanneer je je lui voelt en een herinnering nodig hebt dat je aan het schommelen bent

Deze stemmingsverhogende workout combineert affirmaties en beweging. Docent Patricia Moreno leidt je door een reeks cardio-stappen gecombineerd met mantra’s die kracht en dankbaarheid bevorderen. Routine zal je hart sterker maken en affirmaties kunnen je helpen je hersenen opnieuw te verbinden voor vertrouwen.

Wanneer je de spanning moet loslaten

Rollen met schuim kan je helpen je ademhaling te verdiepen en je zenuwstelsel te kalmeren. Dus als je je gespannen voelt, is het de moeite waard om jezelf te trakteren op een plezierige zelfmassage. Deze video richt zich op het in je dijen, kuiten, IT-riem en billen komen.

Wanneer je je sterk wilt voelen

Als je in de stemming bent om wat bergen te verzetten, dan is deze training iets voor jou. Trainer Charlee Atkins combineert serieuze krachtbewegingen zoals planken en beren om je eraan te herinneren hoe slecht je bent.

Wanneer je je woede moet uiten

We zijn er allemaal geweest. Wanneer een oude, hectische persoon iets vervelends op sociale media plaatst, neem dan wraak op deze niet-zo-nederige opschepperige personages door een paar stoten en stoten te krijgen. Kanttekening: het is helemaal aan jou wie je in deze trainingssessie als je tegenstander uitbeeldt. We zullen niet zeggen.

Wanneer je moet focussen

Een uitdagingsbord herinnert je eraan hoe sterk en stabiel je bent. En zelfs als de vijf minuten moeilijk zijn, zal de vereiste focus je helpen ademen en je uiteindelijk dichter bij elk ander fitnessdoel brengen.

Als je je lang en zelfverzekerd wilt voelen

Verlang je naar een barre les, maar weinig tijd, en, nou ja, de mogelijkheid om naar een les te gaan? Deze workout heeft te maken met het verlengen van je wervelkolom, terwijl je tegelijkertijd sterke spiergroepen raakt zoals de quadriceps, obliques en bilspieren.

Wanneer je barst van de energie

Hier is een core cardio-workout voor die dagen die gewoon moeten zijn beweging. In de tijd die je nodig hebt om een ​​maaltijd in de magnetron op te warmen, kun je je hart laten stijgen, je bloed laten stromen en je buikspieren laten branden.

Wanneer je zin hebt om te sporten

Deze yoga-geïnspireerde flow combineert strekkende bewegingen zoals de kat-koe en de hond die naar beneden kijkt met posities met een hoger octaangetal, zoals planken en bootsteunen. Het is het beste van twee werelden.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Abonneer je op Well +onze online wellness-community en ontgrendel je beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.