Advertisement

Toekomstige methode De verzachtende body- en buttcrème is zo goed

Advertisement

kleino, wanneer heb je er voor het laatst aan gedacht om je billen te hydrateren? Als het antwoord nooit is, hetzelfde. Dit totdat er een nieuwe moisturizer van Future Method op mijn kantoor arriveerde. Gemaakt door anaalchirurg Evan Goldstein, DO, is de Future Method Butt and Body Soothing Cream ontworpen voor “lichaam, billen en wat dan ook”. Dr. Goldstein zegt dat hij deze crème heeft gemaakt om alle “beschadigde laarzen” die hij heeft genezen te verzachten en om toekomstige schade te helpen voorkomen.

“Beschadigde laarzen, zeggen we, zijn van seks, maar dat zijn ze niet”, zegt Dr. Goldstein. “Het is slecht, en het draait bij Starbucks en… [going] in de badkamer en met geweldig toiletpapier. Of je zit in je Peloton en je zweet je uit en ineens roept je vriend je en ben je twee uur in gesprek met een moeras. Dit alles veroorzaakt lokale irritatie. “Om het probleem op te lossen, begon Dr. Goldstein een crème te maken die onmiddellijk kalmeert en hydrateert – en snel droogt.

“De realiteit is dat als je te veel vocht in dit gebied hebt, er veel irritatie kan optreden”, zegt Dr. Goldstein. “We proberen om te gaan met de irritatie, niet om irritatie te veroorzaken. En daarom [we wanted to] hydrateert, kalmeert, brengt je waar je heen moet, om deze ontsteking te minimaliseren, maar ook om een ​​omgeving te creëren waar [moisture] het droogt zo snel dat het nu een veiligere plek is”.

Na strenge tests heeft Dr. Goldstein bedacht een rijke en romige formule, boordevol kalmerende, ontstekingsremmende en jeukwerende ingrediënten zoals sheaboter, mangozaadboter, arnicabloesem, extract van zwarte wilgen en echinacea. “We wilden dat het een soort EHBO-lotion zou zijn, maar we wilden niet dat het een eerste hulp zou zijn waar het niet sexy was”, zegt ze. “Je zult zien dat het dikker is, maar het zit nog steeds in deze rijke zijdezachte romige formule.”

Hoe Future Method Butt and Body Soothing Cream te gebruiken?

Gewapend met informatie na mijn gesprek met Dr. Goldstein, ik was klaar om de Future Method bilcrème te proberen. Ik heb gedoucht en eerder de Future Method Butt and Body Scrub ($ 35) gebruikt, waardoor je je tussen de wangen schoon en gevoed voelt. Ik ging naar buiten, droogde het gebied goed af met een handdoek, liet het nog wat aan de lucht drogen en maakte me klaar om aan te brengen.

“Als je naar het perspectief van de rand kijkt, laten we zeggen, recht in het gat van de buit, gebruik een erwt op een cent – zorg er gewoon voor dat je een heel, heel dun laagje hebt dat het oppervlak bedekt”, zegt Dr. Goldstein. Na het aanbrengen zegt het dat je het volledig moet laten drogen voordat je je ondergoed aantrekt.

Ik nam een ​​hoeveelheid ter grootte van een erwt in mijn kont en was geschokt door hoe snel het werd opgenomen. Ik smeerde ook een hoeveelheid ter grootte van een cent op mijn vaginale gebied en ontdekte dat het behoorlijk rustgevend is na het scheren. Nadat ik hem een ​​tijdje had gemasseerd, volgde ik het advies van Dr. Goldstein op en vervolgde ik mijn voorbereidingsroutine (met schone handen), waarbij ik de lotion volledig liet intrekken voordat ik in mijn ondergoed ging.

De crème heeft een heel subtiel gevoel van koelte, wat geweldig is voor iemand zoals ik die krampen in de buik heeft. Maar omdat ik meestal niet controleer of mijn kont gehydrateerd is, kon ik niet zeggen of het anders aanvoelt. Ik weet echter hoe mijn vagina aanvoelt, omdat hij na het scheren meestal droog en geïrriteerd is en ik merk dat hij veel meer gehydrateerd is. Vocht houdt ook veel langer aan dan wanneer ik andere vochtinbrengende schaamcrèmes gebruik. Daarom voelt mijn anus op dit moment waarschijnlijk behoorlijk verwend.

En omdat het maar een lotion is, kun je het overal gebruiken. Het voelt geweldig als een lichaamscrème, maar TBH, ik zal het waarschijnlijk bewaren voor gebieden waar de zon niet schijnt – omdat het daar beneden verbazingwekkende dingen doet. Of je nu anale seks hebt of ernstige verwondingen, Future Butt Cream helpt een gevoelig gebied te kalmeren en toekomstige irritatie te voorkomen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op favoriete wellnessmerken en exclusieve Well + Good-content. Word lid van Well+, onze online wellness-community en ontgrendel uw beloningen meteen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.