Stuiter in een beter humeur met deze trampoline-training

Heb je ooit het gevoel dat iemand je midden op de dag slaperig heeft betoverd? Als je moeite hebt om je ogen open te houden of als je merkt dat je meer dan wat dan ook naar de muur staart, is het misschien tijd voor een energieboost in de middag. Het goede nieuws is dat in de meest recente aflevering van Goede zetten, begeleidt fitnessinstructeur Collete Dong, oprichter van de in Brooklyn gevestigde fitnessstudio Ness, kijkers samen met een energieke workout. De verrassende wending? De hele training vindt plaats op een minitrampoline.

Middagvermoeidheid kan de grootste spelbreker zijn. Het kan verleidelijk zijn om een ​​dutje te doen (vooral als je vanuit huis werkt en je bed of bank daar is). Hoewel je indien mogelijk een dutje moet doen, kan een snelle uitbarsting van energie van het sporten ook het tegengif zijn. Volgens de Johns Hopkins-geneeskunde kan slechts 15 minuten lichaamsbeweging uw hersenen en lichaam wakker maken en u helpen uw dag weer op te pakken. De reden waarom sporten je kan helpen wakker te worden? Endorfines komen vrij wanneer u uw lichaam beweegt in matige of krachtige activiteit. Dit hormoon stimuleert je lichaam, vermindert vermoeidheidsverschijnselen en bevordert de alertheid.

Bovendien is een studie uit 2018 gepubliceerd in de Duits tijdschrift voor sportgeneeskunde onderzocht de effecten van acht weken minitrampolinespringen. Onderzoekers ontdekten dat de hardloopprestaties na de onderzoeksperiode verbeterden en dat het een effectieve methode was om met een verhoogde hartslag te trainen. Bovendien kunnen trampoline-trainingen de hartfunctie, botdichtheid en kracht verbeteren, volgens de Cleveland Clinic.

In deze boost van 15 minuten neemt Dong kijkers mee door een mini-trampoline-workout die de hartslag en stemming kan verhogen. Klaar om wat lente aan je stap toe te voegen? Trek die minitrampoline tevoorschijn en stem af.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.