Advertisement

Sol De Janeiro Collagen Cream maakt de huid soepel en babyachtig

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Sol de Janeiro bracht in 2016 hun iconische Braziliaanse Bum Bum Cream ($ 22) uit en sindsdien ben ik een trouwe fan. Ik kan me nog levendig de dag herinneren dat ik mijn zomerlotion per post ontving, verpakt in een helder gouden pot met het heerlijkste aroma – een mix van pinda’s, gezouten karamel en vanille. een geur die al snel de geur van mijn zomer werd. Sindsdien is Sol de Janeiro uitgebreid met huidverzorging, haarverzorging, make-up en parfum. Hoezeer ik ook dol ben op de originele Bum Bum Cream en de andere lanceringsproducten, geen van de versies van het merk maakt me zo enthousiast als de Beija Flor Elasti-Cream ($ 22), die eerder dit jaar in de schappen lag.

Beija Flor Elasti-Cream zit in een roze kauwgompotje en heeft dezelfde romige textuur als de originele Bum Bum Cream die de huid doordrenkt met afnemende hydratatie. Alleen in plaats van te zijn ontworpen om de huid strakker en strakker te maken zoals Bum Bum Cream dat doet, is het ontworpen om een ​​stralende, levendige huid te bieden die er zo fris uitziet als het achterste van een baby. Omdat het hero-ingrediënt een veganistisch collageen is – een essentieel eiwit dat de huid gezond en soepel houdt – zet het de huid over je hele lichaam op de been en vult het zelfs de meest vermoeide, griezelige gebieden.

Hoewel veel dermatologen zeggen dat het simpelweg aanbrengen van met collageen geïnjecteerde producten niet voldoende is om het uiterlijk van een verouderende huid om te keren, voerde Sol de Janeiro een onderzoek door een derde partij uit onder 100 consumenten die concludeerden dat hun huid “aanzienlijk zachter” aanvoelde, beter bestand tegen littekens. . van veroudering en lijkt een betere elasticiteit te hebben met hernieuwde veerkracht na twee weken gebruik “.

Ik kan het beamen! Onmiddellijk na het aanbrengen van Beija Flor Collagen Cream (die ook is gemengd met vochtinbrengende squalaan, vochtinbrengende crème en cacay-olie, een populair alternatief voor retinol), zag mijn huid er glad, diep gehydrateerd en ronduit stralend uit – daarom maak ik nu een noodzakelijke huid verzorgingsstap na het douchen.

Afgezien van zijn huidverstevigende voordelen, ruikt deze crème echter hemels – het is de belangrijkste reden waarom ik er zo dol op ben. Het wordt op de website beschreven als een “heldere frisse bloemengeur” ​​met hints van roze drakenfruit, lychee, Braziliaanse jasmijn en vanille. Maar als je het mij vraagt, is het bijna identiek aan Snif’s favoriete Sweet Ash ($ 65) geur – een van mijn favorieten aller tijden als ik het aan mijn winkelwagentje kan toevoegen voordat het op is – die aardse jeneverbestonen bevat. vanille en patchouli.

Onnodig te zeggen dat het een unieke geur is die moeilijk te detecteren is. Eén ding is echter zeker: hij draait meteen zijn hoofd om. Ik heb zoveel complimenten gekregen over hoe ik ruik nadat ik van top tot teen in deze crème was gekomen. Gelukkig voor mij (en alle andere SDJ-fans die er zijn), werd de geur zo snel zo populair dat hij nu verkrijgbaar is in een mistgeur – Brazilian Crush Cheirosa 68 Beija Flor Perfume Mist ($ 20). Hoewel waarom niet geweldig ruiken en voel jij je ook geweldig?

Als de meest levendige en frisse huid op je verlanglijstje staat, is deze zachte babylotion de campagne zeker waard. Mijn enige spijt? Ik koop geen jumbo pot van 240 ml met Beija Flor collageencrème ($ 48) om me de hele zomer te houden.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.