Snow Days Pizza Bites zijn net zo lekker als ze klinken

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

POV: Je bent acht jaar en zoekt een naschoolse snack in de koelkast of vriezer. We weten allemaal wat het gaat worden: pizza bites. Deze piepkleine baby-calzones waren gemakkelijk in de magnetron te vernietigen zonder toezicht van een volwassene, en je kon eten bij heel minstens 15 van hen terwijl je je huiswerk deed of keek Jongen ontmoet wereld. Je kunt je verhemelte nog steeds gevoelloos voelen nadat je jezelf hebt verbrand met lavakaas die je niet hebt laten afkoelen, maar het was altijd de moeite waard.

In de loop der jaren zijn er veel merken geweest die probeerden die pittige jeugdmagie na te bootsen, maar ze raakten nooit echt de plek zoals die pizzabeten (Totino’s, voor zover ik me kan herinneren, en mijn moeder kocht waarschijnlijk de doos van het economische formaat van Costco). Dat wil zeggen, totdat Snow Days opdook en het spel van nostalgie en smaakpapillen verhoogde.

Snow Days nam het geliefde pizzabroodje uit de jaren ’90 en het begin van de jaren 2000 en moderniseerde het zonder de cheesy, sauciness en smaak af te doen waar we zo van hielden. Snow Days-pizzabites worden ook niet per se gefactureerd als het “gezondere” alternatief – ze gebruiken gewoon feelgood-ingrediënten (zoals groenten, hoogwaardige eiwitten en olijfolie) en verwijderen de niet-zo-feel-good-ingrediënten (zoals conserveermiddelen en kunstmatige ingrediënten).

Afhankelijk van welke smaak je lekker vindt – kaas, vegetarisch wit, worst of hun nieuwste buffelkip – bevat elke hap voedzame en niet-intimiderende ingrediënten zoals wortelen, grasgevoerde ricotta, zoete aardappel, basilicum en bloemkool. En als je glutenvrij bent, zul je blij zijn te zien dat het deeg is gemaakt van cassave, een zetmeelrijke knolgewas. (Volledige openbaarmaking: ik ben dol op gluten, dus het zegt veel dat ik deze hapjes met pure vreugde at, nooit denkend: “Nou, dit is best goed voor glutenvrij.”)

Net als de pizzahapjes van onze collectieve jeugd, zijn Snow Days gemakkelijk voor jezelf te maken en vereisen ze absoluut geen voorbereidend werk. Je kunt ze in de magnetron zetten, maar het wordt aanbevolen om de oven, broodroosteroven of heteluchtfriteuse ongeveer tien minuten te gebruiken. Op die manier krijg je gouden bites met de perfecte hoeveelheid crunch aan de buitenkant en melige, tomatenachtige goedheid aan de binnenkant als je een hap neemt. Eet ze alleen, of combineer ze met een dressing (ik gebruik de veganistische romige dilledressing van Trader Joes graag, vooral met de vulling van buffelkip) of een kant van marinarasaus. Het is een mooi compromis als je geen zin hebt om je bezig te houden met het plannen van maaltijden en het bereiden van ingrediënten om een ​​zelfgemaakte maaltijd te bereiden, en je ook wilt weten hoeveel geld je uitgeeft aan afhalen en bezorgen.

Ik warm deze een paar keer per week op voor de lunch en wil je erop wijzen dat, afgezien van de heerlijke, frisse smaak (helemaal niet kenmerkend voor je gewone diepvriesmaaltijd) en het gemak, ze zijn ook zeer bevredigend. Ik moet hier nog van smullen tijdens het kijken naar herhalingen van Zo raarmaar iets zegt me dat ze ook de perfecte snack zijn voor je op de jaren 90 geïnspireerde Netflix-wachtrij.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.