Slaapweek Beddengoedverkoop om van je bed een gezellige oase te maken

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als je je hebt gevoeld Prinses en de Erwt-achtig (lees: ontevreden) met uw slaapsituatie de laatste tijd, is de Slaapweek een goed moment om te investeren in een nieuwe kijk op REM. Merken zoals Gravity, Brooklinen en Sleep Number bieden megakortingen om je te helpen je slaapkamer met zorg in te richten. Dus als je op zoek bent naar frisse lakens, een nieuwe matras of zelfs maar een kussen dat je lekker ondersteunt terwijl je in bed leest, staan ​​je dromen op het punt uit te komen.

Verderop vindt u de beste verkopen om voor het einde van de week te winkelen. (Lakens! Dekbedden! Matrassen! Oh my!) Jij doen breng tenslotte een derde van je leven in bed door: je kunt het net zo goed gezellig maken.

De gezelligste Slaapweek 2022 beddengoedverkoop om te shoppen

1. Zwaartekracht

Als je nog niet de ultieme life-hack hebt gedaan die is als je een Gravity-deken hebt, maak van deze Sleep Week de tijd dat je eindelijk in bed stapt met deze trend. Wanneer u een Z-gewogen dubbelzijdige deken koopt, krijgt u een slaapmasker voor de halve prijs (ongeveer $ 20). Dit betekent dat u uw gezicht niet in de kou hoeft te laten staan ​​als het tijd is om onder uw dekenfort te slapen. (Gebruik code SLEEPWEEK22 om de deal te sluiten.)

Klik hier om te winkelen.

2. Brentwood-huis

Brentwood Home biedt deze week een aantal deals voor zijn natuurlijke beddengoed. Pak $ 150 korting op zijn “hybride latex”, “crystal cove” en “oceano-matrassen” met code “SLEEP” en 10 procent korting op kussens en beddengoed met code “SNOOZE”. Zorg ervoor dat je het Crystal Cove Activated Charcoal Pillow van het merk eens bekijkt, dat natuurlijke verkoeling biedt aan je hoofd en nek op die hete zomeravonden. (Oeh, leuk!)

Klik hier om te winkelen.

3. Allswell

De redelijk geprijsde matrassen van Allswell zijn deze week nog redelijker geprijsd. U kunt 20 procent korting krijgen op matrassen en 10 procent van het beddengoed (gebruik code: “SNOOZE”) en 15 procent van matrassen en wiegmatrassen (code: “SLEEPY15”). Gebruik deze leuke deal om Allswell’s met grafiet en kopergel doordrenkte traagschuim uit te proberen, dat werkt om warmte te geleiden weg van het lichaam, zodat je niet wakker wordt in een plas zweet.

Klik hier om te winkelen.

4. Avocado-matras

Scoor dit weekend 10 procent korting op kussens en beddengoed van Avocado met code ‘SLEEP’. Mogen we u aanraden van deze gouden kans gebruik te maken om een ​​set linnen lakens te bemachtigen? Dit materiaal is ideaal voor de warmslapers onder ons. Bovendien zien ze er geweldig uit met vrijwel elke slaapkameresthetiek.

Klik hier om te winkelen.

5. Bedbad en verder

Bed Bath & Beyond gaat door wild deze Slaapweek met aanbiedingen voor alles, van kussens tot dekbedden tot matrassen, maar we zijn het meest enthousiast over het verdienen van enorme kortingen op verduisterende gordijnen, luchtreinigers en diffusors. Geen code nodig.

Klik hier om te winkelen.

6. Kindra

Verbeter je slaapspel van binnenuit met Kindra-slaapsupplementen, die 20 procent korting hebben met de code ‘SLUMBER’. Elke capsule bevat melatonine, ashwagandha en extract van Franse maritieme bast om slapeloosheidssymptomen die verband houden met de menopauze (inclusief nachtelijk zweten) aan te pakken.

Klik hier om te winkelen.

7. Slaapnummer

Net als Bed Bath & Beyond, gaat Sleep Number deze slaapweek helemaal uit, inclusief koop er een, krijg er een met 50 procent korting op kussens, 20 procent korting op bepaalde dekbedovertrekken en 20 procent korting op bepaalde lakensets. Zorg ervoor dat u een kijkje neemt op het Rest & Read-kussen, dat is bij één, krijg er een met 50 procent korting. Vertaling: Je kunt de tweede cadeau doen aan je beste boekenclubvriend.

Klik hier om te winkelen.

8. Brooklinen

Gratis kussenslopen! ik herhaal gratis kussenslopen. Deze week biedt Brooklinen 10 procent korting op elke bestelling, evenals een paar extra koffers die u bij de hand kunt houden voor als u per ongeluk koffie over uzelf morst terwijl u geniet van een ontbijt op bed. (Alleen ik?)

Klik hier om te winkelen.

9. Pact

Geef Pact je e-mailadres en je krijgt 20 procent korting op alle vellen in hun uitgebreide collectie. Als je een vleugje kleur wilt toevoegen aan je bedsituatie, dan zit het palet van Pact vol met heldere, unieke tinten (denk aan stoffig rood en roze roze) waardoor je nog meer uitkijkt naar bedtijd dan je al doet.

Klik hier om te winkelen.

10. Nectarslaap

nectar

Koop de bekroonde Nectar-traagschuimmatras (Queen) voor $ 900 (normaal $ 1.398) als je op zoek bent naar een bed dat je ondersteunt door zich naar je lichaam en bewegingen te vormen. Als u niet zeker weet of u online een matras moet bestellen, weet dan dat u een proefperiode van een jaar krijgt, dus als u over een jaar niet tevreden bent, kunt u deze altijd terugsturen.

Klik hier om te winkelen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.