Shop deze superzeldzame Augustinus Bader-uitverkoop

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Hoewel het verzorgen van je huid een luxe ervaring kan zijn, hoeveel je ook uitgeeft, zijn er enkele formuleringen * zo goed * dat het de moeite waard is om serieus geld te verdienen. Dat is het geval als het gaat om Augustinus Bader, een merk dat bestaat uit huid- en haarverzorgingsproducten die zich richten op uw cellen, zodat u er van binnenuit op uw best uitziet. En hoewel de innovatie achter deze producten de kosten (de hero-crème van het merk is $ 280) de moeite waard maakt, is elke kans om wat dollars te scheren meer dan welkom.

Gelukkig voor ons is die tijd nu. Nu tot en met 21 februari kunt u 15 procent besparen op Augustinus Bader tijdens Bluemercury’s President’s Day-uitverkoop. Om de deal te scoren, moet u zich aanmelden voor Bluemercury’s gratis BlueRewards-lidmaatschap en minimaal $ 150 uitgeven. Aangezien de meeste AB-producten meer dan $ 150 kosten, is dat geen moeilijke drempel om te bereiken.

Wat de producten zo speciaal maakt, is het feit dat ze gebruik maken van gepatenteerde epigenetische technologie, Trigger Factor Complex 8 (TFC8), om voedingsstoffen aan specifieke delen van de cellen te leveren om de expressie van hun DNA te veranderen, waardoor ze zichzelf kunnen herstellen.

“Onze huidverzorgingstechnologie werkt met de eigen intrinsieke reparatiecode van de huid door verschillende actieve ingrediënten te leveren die de huidcellen op een gerichte manier controleren en beïnvloeden”, vertelde Dr. Augustinus Bader eerder aan Well+Good. “Het complex ondersteunt de huid op natuurlijke wijze om een ​​optimaal proces van hermodellering te ondergaan, en wanneer je dat kunt doen, kun je epigenetische factoren beïnvloeden die het lichaam in staat stellen om je huid te herstellen volgens zijn behoeften.”

Shop de super zeldzame Augustinus Bader sale

Augustinus Bader The Cream

Augustinus Bader The Cream — $ 280,00

De crème heeft de titel “het beste huidverzorgingsproduct aller tijden” verdiend en dat komt omdat het je huid gehydrateerd en verjongd laat zoals geen ander product dat doet (volgens veel klanten en derms). Het werkt samen met uw cellen om tekenen van veroudering te verminderen, verkleuring te egaliseren, de textuur glad te strijken, littekens te verminderen en te beschermen tegen oxidatieve stress.

Augustinus Bader De hoofdhuidbehandeling

Augustinus Bader De hoofdhuidbehandeling – $ 80,00

Als je omgaat met beschadigd, zwak, ouder wordend of dunner wordend haar, dan is deze behandeling perfect voor jou. Het helpt verlies en verlies te verminderen, de natuurlijke haargroei te ondersteunen en de hoofdhuid te verjongen voor sterker, voller haar.

Augustinus Bader de shampoo

Augustinus Bader de shampoo – $ 55,00

Geweldig voor alle haartypes, deze shampoo is zacht, maar toch effectief. Het verbetert merkbaar de dikte, het volume en de glans van het haar, wat resulteert in haar dat er gezonder uitziet en aanvoelt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.