Advertisement

Selena Gomez Peter Thomas Roth 24kt gouden ooglapje Goed + Goed

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Volgens de legende gebruikte Cleopatra in de oudheid goud om haar huid jong en stralend te houden. En vandaag heeft een andere koningin – een Miss Selena Gomez – het ingrediënt in haar routine verplaatst voor een helderder, steviger gebied onder de ogen.

In een recente TikTok-video (die in minder dan een week meer dan een miljoen likes vergaarde), liet Gomez enkele van haar favoriete huidverzorgingsproducten zien – waaronder een skin spritz van Evian, een volledig Dior-serum en een paar hydraterende lekkernijen van La Mer. Maar wat ons echt opviel, waren de Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-gel Eye Patches ($ 75) die ze onder haar ogen gebruikte.

@ selenagomez ♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

De maskers zijn ontworpen om de huid onder je ogen op te tillen, strakker te maken en op te helderen – wat betekent dat ze het hele drieluik van zorgen onder de ogen aanpakken. Ze zijn geïmpregneerd met 24 karaats goud, dat al eeuwenlang wordt gebruikt om deze problemen te bestrijden dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft ook geactiveerd goud, dat extra liftende en verstevigende eigenschappen biedt.

Naast de luxueuze minerale ingrediënten bevatten de pleisters ook cafeïne (wat zwelling vermindert) en glycerine en hyaluronzuur (voor langdurige hydratatie). Bovendien bieden ze een gevoel van koelte voor onmiddellijke verlichting zodra je ze aanbrengt.

Gomez is niet de enige die een pagina leent uit Cleopatra’s luxe beautyboek. Op de Sephora-website hebben de Peter Thomas Roth 24-karaats gouden ooglapjes 44,1 duizend “dagen” en honderden vijfsterrenrecensies gewonnen. “Ik ben er dol op. Mijn zwelling is verminderd. Mijn lijntjes en rimpels lijken na gebruik niet zo diep te zijn. Ik hou van hun verfrissende effect wanneer ik ze voor het eerst aanbreng”, schrijft een fan. “Dit is de heilige graal! Ik zag letterlijk resultaten toen ik de kussens eruit haalde! Het verlichtte ook het gebied van mijn ogen. De zwelling is weg! Het is het geld waard!” zegt een ander. Een grote klacht onder critici dat: hij deed het niet Ze houden van pleisters omdat ze snel drogen in hun pot, dus let goed op de manier waarop je ze bewaart.

Hoewel $ 75 misschien een hoge prijs lijkt om te betalen voor ooglapjes, bevat elk pakket 60 pleisters, dus je krijgt een behoorlijk solide hit voor je geld (en dat verdubbelt als je de voor- en achterkant van de pleisters hergebruikt). Laat ze gewoon 10 minuten staan, en je bent verguld en klaar.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.