Seksspeeltjes voor koppels: een gids voor beginners

WAls het gaat om intimiteit met je SO, kunnen vuile praat en wederzijds zelfplezier de sterren zijn in je speelboek. Maar als je een langdurige relatie hebt, ben je misschien ook klaar om de huidige routine naar nieuwe hoogten te tillen. Dus hoe anders kun je de erotische energie verlichten? Seksspeeltjes voor koppels zijn een goed begin. (Ja, die vibrator die in je nachtkastje is opgeborgen om alleen te zijn, is niet de enige manier om te spelen.)

Maar het openen van deze spreekwoordelijke deur kan voor sommige stellen troebel aanvoelen, of het nu komt door een gebrek aan ervaring, zenuwen of zelfs verlegenheid. Dus, hoe ga je, nou, beginnen? “Wees geduldig met elkaar. Forceer het niet”, zegt gecertificeerde sekstherapeut, Jacqueline N. Mendez, LMFT. “Seksspeeltjes gaan over plezier hebben en leren over wat goed voor je voelt.”

Mendez verdeelt speelgoed voor volwassenen in zes hoofdcategorieën: vibrators, dildo’s, anaal speelgoed, sleeves, pumps (speelgoed dat zuigsensaties geeft) en packers (ook wel protheses genoemd). In de geest van het ontraadselen van het spel van koppels, zetten we de beste plaatsen voor beginners op een rij, te beginnen met de schaamtevrije en seks-positieve opties van JimmyJane™ – het merk met een missie om seksueel welzijn leuk en stimulerend te maken.

Als je eenmaal begint te experimenteren, houd de dialoog dan open en eerlijk met je partner. “Het is gemakkelijker om met partners over seksspeeltjes te praten als iemand erover praat vanuit hoe het hen heeft geholpen voelen versus wat het is verondersteld te doen, vooral als de ene partner meer ervaring heeft dan de andere”, adviseert Mendez. Van daaruit, zegt Mendez, draait het allemaal om toestemming – hoe en waar de gadget zal worden gebruikt – of je hem nu als de ster van de show gebruikt of voor voorspel. Maak je klaar om het vuur aan de schenen te leggen met de onderstaande keuzes.

Blijf scrollen en vind de beste seksspeeltjes voor koppels die je erotische connectie samen een boost zullen geven.

Vibrerend speelgoed

Volgens Mendez kan elke tool voor zelfgenoegzaamheid een seksspeeltje zijn, en experimenteren met deze gadgets is een deel van het plezier. “Als je iets vindt dat voor je werkt tijdens het solospel en later je partners erbij haalt, blijft het fris”, zegt ze.

Als dit deed denken aan vibrators (ding ding ding!), dan is dit waar je moet beginnen: De ASCEND 3™, DEIMOS™ en NEPTUNE 2™ zijn pulserende vibrators die alleen of samen kunnen worden gebruikt. Als je op zoek bent naar stimulatie van de clitoris (daarvoor is de ASCEND 3™ jouw go-to), nog meer pit (probeer DEIMOS™ voor maximale clitorale vibraties), of prostaatplezier (overweeg NEPTUNE 2™), elk welzijnsspeeltje heeft intuïtieve afstandsbedieningen die de intensiteit kunnen verhogen voor een spontane verrassing.

Massage Oliën

Onthoud dat de orgastische climax niet het enige onderdeel is van een erotische ervaring. “Alles begint met het voorspel”, zegt Mendez. “Misschien beginnen met een niet-genitaal deel van het lichaam. Dit zou ook een geweldige manier zijn om andere erogene zones in elkaar te vinden.”

Verhoog de stemming met aanraking voordat het introduceren van een seksspeeltje in de vergelijking met sensuele toevoegingen zoals de citrusachtige HYDRATE MASSAGE OIL™ of aromatische VELVET SPICE™ kaars. “Massage-oliën zijn een leuke manier om elkaar te helpen ontspannen en te beginnen met spelen”, merkt Mendez op.

Vibrerend slipje

“Blijf verschillende delen van je erotische energie aan elkaar voorstellen”, zegt Mendez. “Je kunt ook nieuwe manieren ontdekken om met elkaar te spelen.” Als het woord ‘nieuw’ je interesse heeft gewekt, mogen we je dan aanraden om vibrerende slipjes aan je lijst toe te voegen?

De JimmyJane™ VIBRATING PANTIES COLLECTION™ combineert verkleden (denk aan pure kant) en sensatiespel (een siliconen vibrator die door jou of je partner wordt bestuurd) in één discreet, op afstand bestuurbaar pakket. Kies uit drie stijlen (een open rugnummer, een standaard brutale of een keyhole-bikini), en je kunt je sfeer kiezen … en, ahem, vibrator.

Klaar om seksspeeltjes voor koppels te ontdekken? Lezers van Well+Good kunnen 20 procent korting krijgen op alle producten bij JimmyJane™ met de code GOOD20 (eindigt op 30-4!).

Bovenste foto: JimmyJane en goed+goed creatief

Leave a Reply

Your email address will not be published.