Rose Oil van Heritage Store is een game-changer voor een doffe huid

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als iemand met een van nature droge huid, geef ik meestal de voorkeur aan de dikte van een crème om mijn uitgedroogde huid te doven. Maar gezichtsoliën kunnen net zo hydraterend en krachtig zijn in uw schoonheidsregime, vooral als ze een rozenbestanddeel bevatten. Ja, rozen zijn niet alleen bedoeld om willekeurig op bedspreien te strooien (doen mensen dat echt?) – ze bevatten ook veel antioxidanten en vitamines die de algehele gezondheid van je huid kunnen verbeteren. Voorbeeld: de Heritage Store Rose Oil Nourishing Treatment die je misschien hebt gezien bij je plaatselijke Whole Foods.

Ik kwam dit product tegen nadat mijn huid letterlijk een gloed kreeg door het gebruik van de Heritage Store Rosewater Facial Mist, en ik moest meer van het aanbod van het merk toevoegen aan mijn huidverzorgingskast. Maar deze is nog meer een game-changer. De oplossing is een elixer van verschillende oliën die zijn ontworpen om de huidtextuur te hydrateren, op te helderen en glad te maken, en zelfs om fijne lijntjes te verminderen. Het doet dit met behulp van twee belangrijke ingrediënten: rozenbottelolie en squalaan.

TIP

Met de Well+Good SHOP kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Ter informatie: rozenbottelolie is een soort manusje-van-alles-ingrediënt, omdat het een heleboel huidverzorgingsproblemen kan aanpakken. “Het kan geweldige dingen voor je huid doen, van het verstevigen en strakker maken van de teint tot het vervagen van donkere vlekken en littekens”, vertelde kruidkundige en holistische welzijnsexpert Olivia Clementine eerder aan Well+Good. Een deel van de reden is dat het boordevol vitamine C en vitamine E zit, twee ingrediënten die helpen beschermen tegen omgevingsstressoren en schade door vrije radicalen die onze huid kunnen verouderen. Eén onderzoek toonde zelfs aan dat de combinatie van de twee vitamines de huid beschermt tegen langdurige zonneschade.

Bovendien heeft deze oplossing een hoop squalaan. Dat is de afgeleide vorm van squaleen, een lipide dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt voor hydratatie. Helaas neemt de hoeveelheid squaleen die we produceren af ​​met de leeftijd (whomp whomp). Maar squalaan is de meest stabiele van de twee en heeft hetzelfde hydraterende en kalmerende effect.

Eerste indruk:

Ik aarzel meestal om een ​​nieuw product in mijn huidverzorgingsroutine te introduceren omdat ik geen acne-opflakkering wil veroorzaken. Bovendien spelen olie en poriën soms niet erg lekker. Maar omdat mijn huid dol was op de rozenwaterspray van Heritage Store, besloot ik deze behandeling eens te proberen. Als een vochtinbrengende crème ben je bijna perfect. Ik was onder de indruk van hoe snel de olie in mijn huid werd opgenomen. Het is niet zo dik, dus voor degenen die zich zorgen maken over mogelijk verstopte poriën, je bent hier duidelijk, IMO. Mijn droge huid heeft het gewoon opgezogen en ik heb nog geen irritatie of puistjes ervaren door het in de afgelopen twee maanden te gebruiken.

Over het algemeen is het geen vette formule en het is super ademend. U kunt meer dan één keer per dag aanbrengen en indien nodig combineren met uw andere huidverzorgingsproducten. Natuurlijk is elke huid anders, maar op basis van mijn eigen ervaring zou ik zeggen dat deze formule een veilige gok is voor laagjes. Om nog maar te zwijgen, de hydratatie houdt uren aan. Terwijl sommige formules bijvoorbeeld onmiddellijk in de huid worden opgenomen en het minuten later uitgedroogd laten, laat deze je huid 12+ uur super bedauwd achter (tenminste voor mij deed dat).

Resultaten:

Het grootste verkoopargument (en iets dat ik niet had verwacht) was hoe zacht en helder de formule mijn huid deed aanvoelen. De afgelopen maanden heb ik ‘s nachts wat op mijn gezicht en hals aangebracht, gevolgd door een laag Aquaphor. Dat is het. Elke keer werd ik wakker met een veel evenwichtigere teint. Zelfs enkele vage lachrimpels en rimpels rond mijn ogen zijn minder opvallend geworden door de onmiddellijke toename van soepelheid. Al met al verzachtte de rozenoliebehandeling mijn huid en hield deze dag en nacht goed gehydrateerd. Hierdoor zag mijn huid er in het algemeen een stuk gezonder en stralender uit.

Maar geloof me niet zomaar op mijn woord. Een recensent prees ook de gladmakende huidkrachten van de olie. “Ik hou van de rozenolie”, jubelden ze. “Ik gebruik het al maanden twee keer per dag en zie een groot verschil in de zachtheid van mijn gezicht en hals, zachtheid, vermindering van de diepe verticale lijnen tussen mijn wenkbrauwen en rimpels rond mijn ogen. De zachte rozengeur is heerlijk en opbeurend.”

Een andere recensent herhaalde een soortgelijk gevoel en voegde eraan toe dat het goed past onder een vochtinbrengende crème. “Ik ben dol op deze voedende, maar niet-vette gezichtsolie. Het trekt snel in mijn huid en zorgt voor langdurige hydratatie, de hele dag door”, schreven ze. “Het is zo ontspannend om het in de huid te masseren en te gebruiken met mijn gezichtsroller of gua sha gezichtsmassageapparaat. ‘S Nachts breng ik het onder mijn moisturizer aan, maar’ s ochtends gebruik ik het soms alleen. HOUD van de frisse, moderne rozengeur.”

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.