Rennen, niet lopen – dit Sisley Paris-concentraat is 50% korting

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Weinig huidverzorgingsmerken zijn zo begeerd als Sisley-Paris. De Franse huidverzorgingsretailer is de definitie van luxe en verovert sinds de jaren ’50 de harten van de dermatologen vanwege zijn je ne sai quois op de huid. Het is goed, maar dat is het niet kostenefficiënt-zoek de website van Sisley-Paris af en u zult moeilijk een serum of toner kunnen vinden voor onder $ 200. Le zucht.

Het is onze geluksdag, want Sisley-Paris Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate ($ 262) is nu te koop bij Nordstrom, van het oorspronkelijke, forse prijskaartje van $ 525 tot $ 262. Dit is je teken om te rennen – nee, springt-naar Nordstrom om een ​​fles te pakken voordat de uitverkoop op 27 februari afloopt. Of voordat het product uitverkocht is, wat waarschijnlijk zal gebeuren.

Geloof ons niet zomaar op ons woord: “Dit product is een uitstekende keuze voor een rijpe of droge huid”, zegt Simran Sethi, MD, arts in de interne geneeskunde en oprichter van RenewMD Beauty and Wellness Spa in Fremont, Californië. “Vanwege de complexiteit van huidveroudering is er niet alleen een ingrediënt dat tegelijkertijd cumulatieve oxidatieve stress en het verminderde herstelvermogen van de huid en de kwetsbaardere huidbarrière kan aanpakken. Dit is de reden waarom een ​​anti-verouderingsserum met meerdere hoofdingrediënten of een meerstaps huidverzorgingsregime nodig is om huidveroudering adequaat om te keren en te voorkomen.”

Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate vinkt absoluut alle vakjes van Dr. Sethi aan. Het schuimende serum is samengesteld met krachtige ingrediënten die de natuurlijke zandloper van uw huid praktisch terugdraaien om de barrière te herstellen, oxidatieve stress (donkere vlekken door UV, blauw licht, enz.) te verminderen en een gezonde collageenproductie te bevorderen. Volgens Dr. Sethi omvatten deze steringrediënten:

  • Cactusvijg: “Dit is het hero-ingrediënt in dit product vanwege de anti-oxidatieve eigenschappen en het vermogen om de vochtbarrière van de huid aan te vullen”, zegt Dr. Sethi. Het blijkt dat cactusvijg vol zit met vitamine E, omega 6 en omega 9 vetzuren die samenwerken om de huidbarrière aan te vullen. “De integriteit van de huidbarrière is essentieel bij het bevorderen van een gezonde huidvernieuwing, omdat dit oxidatieve stress, veroorzaakt door UV-, digitale en fijnstofvervuiling, afweert.”
  • Vitamine A: Natuurlijk is Sisleÿa Radiance Concentrate geformuleerd met vitamine A, de voedingsstof waarvan retinol is afgeleid. Dr. Sethi legt uit dat dit essentieel is voor de celvernieuwing van de huid, hoe oud je ook bent. Hoe sneller de huid meer cellen kan aanmaken, hoe sneller ze schade kan corrigeren, fijne lijntjes kan gladstrijken en tekenen van stress kan voorkomen.
  • Morbus alba — Het volgende belangrijke ingrediënt klinkt als iets uit de Game of Thrones. “Morbus alba is een botanische huidverlichter die de activiteit van tyrosinase vermindert, een enzym dat verantwoordelijk is voor de productie van huidpigment”, zegt Dr. Sethi. “Vermindering van pigment geproduceerd door overmatige UV-straling, blootstelling aan vrije radicalen en/of post-inflammatoire hyperpigmentatie zal ook een helderdere teint bevorderen door een gelijkmatige teint en huidskleur te bevorderen.” Dat is genoteerd.
  • Ougon – Ten slotte is er ougon, dat helpt tekenen van veroudering door fijnstof te voorkomen, oftewel het kleinste deeltje in luchtvervuiling. “[Particulate matter] is verantwoordelijk voor de verstoring van de barrièrefunctie van de huid, waardoor huidveroudering en een ongelijkmatige teint ontstaan”, zegt Dr. Sethi.

Aangezien een fles van deze skin-toverij normaal gesproken $ 525 kost, is het nu tijd om toe te slaan. Zoals Dr. Sethi al zei, is het vooral geweldig voor een rijpe of droge huid en voor mensen met een donkere huidskleur. “Volwassen of droge huid kan gemakkelijk doffer en gepigmenteerder lijken door ontstekingen en irritatie, maar deze oneffenheden en dofheid zijn vooral meer uitgesproken bij donkere huidtinten”, zegt ze. “Bevordering en aanvulling van de huidbarrière, samen met een botanische huidverlichter om pigmentatie te corrigeren, kan de huid aanzienlijk beschermen tegen aantasting door omgevings- en ontstekingsstoffen.”

De enige rode vlag die ze opmerkt, is de hoge concentratie vitamine E, die vanwege de oliën misschien niet goed speelt bij een huid die gevoelig is voor acne. Anders is het een luxe product te koop bij een muuuch minder luxe prijs die een plekje verdient in je medicijnkastje, zoals gisteren.

Shop hier de rest van de sale!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.