Quip helpt u tanden op de juiste manier te poetsen: een recensie

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Bekentenis: ik poets mijn tanden waarschijnlijk niet lang genoeg. Voordat je wordt geëxtrapoleerd, laat het me uitleggen! Ik poets minstens drie keer per dag (en flos één keer per dag – iemand sms dit artikel naar mijn tandarts, alsjeblieft!), Maar vaak ben ik gehaast. Ik ren achterop, ik moet de deur uit, ik wil gewoon naar bed – bovendien is tandenpoetsen gewoon niet echt leuk. Bevredigend? Ja. Een belangrijk onderdeel van zelfzorg en algehele gezondheid? Helemaal. Maar ik kijk liever op mijn telefoon naar de 25e TikTok van honden die dansen op techno.

Dat wil zeggen, totdat ik Quip testte, een mondverzorgingssysteem dat je motiveert om naar behoren poets je tanden en maak het bijvullen van benodigdheden moeiteloos.

Wat is Quip?

Quip is een mondverzorgingsmerk dat slimme elektrische tandenborstels aanbiedt (voor zowel volwassenen als kinderen) die via Bluetooth verbinding maken met je telefoon. Ze verkopen ook gewone elektrische tandenborstels, samen met een milieuvriendelijk navulbaar mondwater, navulbare floss-pick, tandpasta en kauwgom. Wanneer u zich aanmeldt voor een abonnement, ontvangt u elke drie maanden een nieuwe opzetborstel (de aanbevolen hoeveelheid tijd dat u een borstel of opzetborstel moet gebruiken), samen met al het andere waar u meer van nodig heeft (zoals tandpasta, mondwater , enzovoort.). Je kunt de bundel krijgen (wat ik deed), die al hun producten bevat.

In mijn bundel kreeg ik een slimme elektrische tandenborstel, tandpasta, een flossprikker en kauwgom. Elke vulling begint bij $ 5 (en als je je Quip-borstel wilt blijven gebruiken, moet je een nieuwe opzetborstel opgestuurd krijgen omdat de batterij maar drie maanden meegaat, maar hij is volledig draadloos en je hebt geen zorgen te maken over het opladen).

Afgezien van het gemak, wat ik cool vond aan het gebruik van Quip in plaats van mijn standaardtandenborstel of elektrische tandenborstel (ik wissel tussen de twee om dingen ahum vers) was dat de slimme tandenborstel getimede sonische trillingen gebruikt die je in wezen trainen hoe je je tanden effectiever kunt poetsen. Cosmetisch tandarts en oprichter van mondzorgbedrijf Lewie, Amanda Lewis DMD, vertelt Well+Good: “Het coacht je om 30 seconden aan elk kwadrant van de mond door te brengen”, wat ik niet per se doelbewust zou bedenken.

quip-app

De Quip-app registreert ook je poetsbeurten en beloont je met punten en prestatiebadges, zoals ‘Love at First Brush’ (je eerste keer dat je Quip gebruikt), ‘Best Week Ever’ en ’50 Brush Club’. U kunt ook beloningen krijgen van uw punten. Wanneer u 1.000 punten verzamelt, kunt u $ 5 verdienen op de zonne-acculader. Zodra je 4.500 punten hebt bereikt, krijg je een bijvultegoed van $ 5 (of een gratis opzetborstel). “Het is een interessant concept als het de gewoonten van mensen helpt door ze te stimuleren”, vertelt Dr. Lewis.

Het lijkt misschien gek (en dat dacht ik eerst ook), maar het is eigenlijk… best wel leuk? Ik gebruik mijn Apple Watch al om elke beweging die ik maak bij te houden (de verwoesting die ik voelde toen ik hoorde dat mijn horloge dood was na een wandeling van vier mijl was onmiskenbaar belachelijk, maar na een tijdje raak je gewoon aan je wearables die de prestaties van je lichaam meten ), dus dit was geen grote afwijking van mijn routine. Elke keer als ik mezelf ervan overtuigde dat ik te moe was om ‘s avonds mijn tanden te poetsen, dacht ik aan de kloof in mijn Quip-voortgang, en dan tilde ik mijn ledematen uit bed en schrobde mijn tanden goed. Een ander cool ding is dat je je telefoon niet echt bij je in de badkamer hoeft te hebben – je slimme borstel slaat je routine op.

Bovendien voelen mijn tanden een stuk schoner aan. Ik denk dat het komt omdat ik eigenlijk de volledige twee minuten aan het poetsen ben – plus, de sonische borstel reinigt mijn tanden nog dieper dan mijn gewone elektrische borstel (sonische borstels trillen met ongeveer 30.000 borstels per minuut – 10 keer de snelheid van een elektrische).

Voors en tegens

Voordelen:

  1. Gemak
  2. Het ontwerp is echt bedoeld om je tanden beter te poetsen
  3. De app is echt cool (en zeker een motivator voor mij)
  4. Navullingen zijn niet duur
  5. De producten zien er erg strak uit en nemen niet veel aanrechtruimte in beslag
  6. Door de app te gebruiken, krijg je gratis spullen als beloning
  7. Je kunt de app ook gebruiken om gemakkelijk meer navullingen te bestellen als je ze nodig hebt

nadelen:

  1. De borstel en opstartbundel zijn prijzig
  2. Zodra u de Quip-items hebt gekocht, moet u zich blijven abonneren op Quip (aangezien de navullingen alleen compatibel zijn met de originele producten). Dit telt niet de tandpasta (je kunt volledig elk merk gebruiken dat je wilt)
  3. Als je niet om de app geeft, zijn er zeker andere sonische tandenborstels die hetzelfde doen

Nieuwsgierig? Bekijk Quip’s site om te zien wat ze nog meer te bieden hebben. Dit is in ieder geval een geweldig cadeau voor het kind in je leven wiens definitie van ‘twee minuten’ poetsen bijna twee seconden is. *En* ze krijgen prijzen! Vrij handig.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.