Probeer deze prenatale en postnatale vriendelijke diepe kerntraining

Als je op zoek bent naar een langzamere core-workout waarbij je niet veel springt, is de meest recente aflevering van Goede zetten met Colette Dong, oprichter van de fitness- en Pilates-praktijk The Ness, is precies dat. Deze training van 20 minuten is een uitstekende sessie voor diepe kernactiviteiten. Het is ook prenataal en postnataal vriendelijk (maar zorg ervoor dat u eerst toestemming krijgt van uw leverancier).

Dong laat kijkers zachte, core-boeiende bewegingen uitvoeren en tegelijkertijd het belang van langzame, gecontroleerde bewegingen benadrukken. Je kern is echter behoorlijk complex. Sommige van je kernspieren zijn vrij eenvoudig te activeren, met bewegingen zoals crunches of zachte squats. Dan moeten buikspieren, zoals die aan de zijkant van je lichaam, worden aangespannen door meer complexe bewegingen, zoals zijplanken. Deze meer complexe spieren bevinden zich vaak onder wat je zou beschouwen als ‘buikspieren’, en ze zijn meestal een beetje moeilijker om in te schakelen. Dong beweegt je echter op creatieve wijze door talloze oefeningen die de moeilijker bereikbare spieren activeren. Ze laat kijkers ook heel licht halterwerk en andere armoefeningen doen.

Deze langzame maar uitdagende workout illustreert hoe creatief je kunt zijn bij het activeren van spieren tijdens een fitnessroutine. Dit is een van die trainingen waarbij je pijnlijk wakker wordt op een plek waarvan je niet eens wist dat je spieren had. Klaar voor een diepe betrokkenheid? Pak een mat en de lichtste dumbbells die je kunt vinden, en stem af.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.