Advertisement

Probeer deze One Trick voor nek- en schouderspanning

Advertisement

De intensiteit van de nek en schouders is eerlijk gezegd het ergst. Dus als je geen ervaren masseur op de coulissen hebt staan ​​wachten, deze recente aflevering van Goede stretch met East River Pilates-instructeur Brian Spencer kan je helpen deze knopen zelf aan te pakken. Het enige wat je nodig hebt is een mat, een tennisbal en wat langzame, weloverwogen bewegingen.

Om te beginnen laat Spencer je op een mat liggen en een kleine tennisbal (of een bal van dit formaat) onder je bovenste trapezius plaatsen, die zich uitstrekt van de basis van je nek tot het midden van je rug. . Met de bal in dit gebied maak je kleine bewegingen met je hoofd en nek.

Neem vervolgens uw handen op. Breng eerst één hand net boven je hoofd omhoog. Dan ga je zitten en kruis je je armen voor je borst en ga je dan op de tennisbal liggen. Al deze bewegingen zijn erop gericht om je trapeziusspier de nodige druk te geven. De beweging van uw armen verandert de positie, omvang en betrokkenheid van uw schouderspieren, die u op hun beurt unieke rekoefeningen kunnen bieden die samenwerken en de opgebouwde spanning van nek en schouders verlichten.

Spencer benadrukt dat het belangrijk is om dit soort rekoefeningen langzamer te doen dan normaal. Soms kan dit deel van het lichaam reageren door te knijpen als je te hard of te snel rekt. Beëindig de reksessie door naar je andere schouder te gaan en ga dan zitten voor een paar sappige nekrekoefeningen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Abonneer je op Well +onze online wellness-community en ontgrendel je beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.