Probeer deze HIIT-training voor het hele lichaam, hij duurt maar 20 minuten

ln deze meest recente aflevering van Goede zetten met Pilates en fitnessinstructeur neemt Traci Copeland kijkers mee door een full-body High-Intensity Interval Training (HIIT)-workout die je een hartslagverhoging, grondige stretching, dynamische warming-ups en goed zweet biedt – allemaal in 20 minuten.

Een HIIT-workout is een soort oefening die volgens de American College of Sports Medicine, omvat perioden van zeer intensieve uitbarstingen van activiteit, gevolgd door momenten van rust en herstel. Het is de bedoeling om uw hartslag te verhogen tot bijna de (veiligste) hoogste capaciteit en deze vervolgens de kans te geven om te verlagen en vervolgens het proces te herhalen. Dit komt uw cardiovasculaire en musculoskeletale systemen ten goede omdat het uw lichaam uitdaagt en tegelijkertijd tijd biedt om te rusten.

In deze training zorgt Copeland ervoor dat je opgewarmd wordt en je in de meer uitdagende delen van de training stapt. Je begint een aantal dynamische stukken, zoals het lopen van een neerwaartse hondenrek naar een plankpositie, meteen van de vleermuis. Hierdoor gaat je hartslag langzaam omhoog en worden je hamstrings uitgerekt. Je hebt wat losse hamstrings nodig voor de lunges, planken en deadlifts met één been die je later gaat doen.

Het mooie van deze training is dat Copeland bij elke stap bij je is. Soms kan het intimiderend zijn om in het zweet te werken, maar deze HIIT-training voor het hele lichaam zal je rekken, uitdagen en afkoelen in minder dan een aflevering van een half uur van je favoriete show. Copeland voegt tips toe over hoe je je vorm kunt perfectioneren, past bewegingen aan om ze gemakkelijker of moeilijker te maken, en moedigt je tegelijkertijd aan om te bewegen op een manier die goed voor je voelt.

Klaar voor een hartslagverhogende en stemmingsverhogende HITT-workout? Luister naar deze recente aflevering, pak een mat en laat Copeland voorop lopen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.