Probeer deze 20 minuten durende, low-impact cardio-oefening

Ik weet niet hoe het met u zit, maar als u zich goed in het zweet werkt, kan de hele dag omslaan. Soms lijkt dit echter niet mogelijk (of waarschijnlijk) zonder een hoop springen en bewegen als burpees. Deze bewegingen kunnen je knieën en gewrichten pijn doen door gewoon op zoek bij de instructeur die ze doet. Als u op zoek bent naar een uitdagende training, hoeft u uw gewrichten niet op te offeren om het gevoel te krijgen dat u uw spieren op de proef stelt. In feite kunt u dezelfde cardiovasculaire en spieractiviteit bereiken met low-impact cardio-workouts, als ze zijn ontworpen om uw hartslag te verhogen zoals intervaltraining met hoge intensiteit. Er is echter goed nieuws; in deze recente aflevering van Good Moves met trainer Traci Copeland neemt ze kijkers mee door een echt grondige HIIT-training met een superlage impact, zodat je hart en gewrichten een geweldige tijd hebben.

Copeland laat de training beginnen met wat lichte beweging om op te warmen en uit te rekken. Ze raadt kijkers aan om zijwaartse lunges te doen om hun binnenkant van de dijen op te warmen. Daarna gaat ze naar een aantal afwisselende quad-strekkingen. De reden? Deze training gebruikt je bilspieren, dijen en heupen om de bewegingen die je de komende 20 minuten zult doen, van brandstof te voorzien.

Zodra je hart sneller gaat kloppen en je spieren zijn losgemaakt, leidt Copeland je door een superverfrissende reeks bewegingen die je lichaam uitdagen, maar alleen op jouw comfortniveau. Copeland voegt zoveel creatieve ideeën toe voor elke beweging. Ze biedt ook manieren om de sessie gemakkelijker of moeilijker te maken door je lichaamshouding te veranderen of gewichten toe te voegen. Als ze bijvoorbeeld aanbeveelt dat kijkers hun tenen heen en weer tikken in een plankpositie, beveelt ze aan dat enkelgewichten de beweging moeilijker kunnen maken. Aan de andere kant beveelt ze aan dat een verlaagde plankpositie op je onderarmen het beste is voor mensen met polspijn of mobiliteitsproblemen. Deze low-impact cardiotraining biedt een enorm scala aan beweging, uitdaging en stretch voor je lichaam in slechts 20 minuten. Klaar voor een goede zweetsessie? Het enige dat je nodig hebt, is een mat, comfortabele kleding en eventuele gewichten die je wilt toevoegen voor wat meer verbranding.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.