Probeer deze 11 minuten durende, stemmingsverhogende pilates-ab-workout

jaonze buikspieren delen niet voor niets de naam van het middelpunt van de aarde. Ze voelen niet alleen alsof ze in brand staan ​​als je er heel hard aan werkt, maar ze vormen ook de basis van zoveel verschillende soorten beweging. Oké, dus het is onwaarschijnlijk dat de een naar de ander is vernoemd, maar als je in de stemming bent om je kern te versterken, de verbranding te voelen en een spiergroep te verbeteren die je elke dag gebruikt, luister dan naar de nieuwste aflevering van Good Moves with Pilates instructeur Brian Spencer. In deze karakteropbouwende Pilates ab-trainingssessie neemt Spencer je mee door een routine die je kern, je geduld en je vastberadenheid op de proef stelt (maar slechts voor 11 minuten).

Als een algemeen afschrikmiddel voor jou tijdens Pilates is dat je je ontmoedigd voelt, dan is deze aflevering met Spencer een uitstekende uitstel van enkele veelvoorkomende valkuilen van typische Pilates-instructie. Soms voelt het alsof er een eeuwigheid zit tussen jou en het einde van het werk, met niets anders dan enkele uitdagende bewegingen ertussen. Het goede nieuws over Spencer is dat hij elke beweging van deze training met humor en enthousiasme injecteert. Als hij bijvoorbeeld kijkers laat hun benen optillen en bij elkaar houden terwijl ze op hun rug liggen, raadt hij je aan om je voor te stellen dat er een biljet van een miljoen dollar tussen hen in zit. Dat is zeker iets wat je niet wilt laten vallen, en je bent al op weg naar de volgende zet.

Humor en vreugde zijn prachtige aspecten om in je training op te nemen. Dit kan het toevoegen van een grappig nummer aan je afspeellijst zijn terwijl je rent of het kiezen van een instructeur die de stemming verlicht. Als je op zoek bent naar het laatste, train dan je schuine standen met Spencer en fleur je dag op. Maak je klaar voor een stevige Pilates ab-training, alles wat je nodig hebt is een mat en wat comfortabele kleding om op play te drukken.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.