Plank to Pike doen om je onderbuikspieren te richten| Goed+Goed

While basisplanken zijn geweldige, goed afgeronde oefeningen voor het opbouwen van kernkracht, ze hebben een beetje extra push nodig om die moeilijk te raken lagere buikspieren te trainen. Enter: Plank tot snoek.

Deze beweging is een “geweldige manier om in je lagere kern te komen”, zegt Bridget O’Carroll, oprichter van Studio Qila. Zoals de naam al doet vermoeden, omvat deze oefening de overgang van een plankpositie naar een snoekpositie door je heupen op te tillen – en al het werk komt van het aanspreken van je kern. In deze aflevering van De goede wegdemonstreert ze hoe je een plank op een snoek kunt maken met de juiste vorm.

Ten eerste deelt ze de drie grootste fouten die ze mensen ziet maken bij het doen van deze beweging, namelijk: in hun schouders zakken, hun heupen naar de grond laten zakken en te veel gewicht op hun voeten leggen. Zodra ze je laat zien wat niet te doen, komt ze op de juiste manier om deze lagere kernoefening te doen. Druk op afspelen in de video hierboven om haar tips in actie te zien, en volg hieronder.

Hoe maak je een plank op snoek?

1. Begin in een plankpositie. Rol je schouders naar beneden, weg van je oren, en druk in je handpalmen. Betrek je kern en bilspieren om een ​​rechte lijn te creëren vanaf de bovenkant van je hoofd tot aan de onderkant van je hielen.

2. Richt je tenen en activeer je kern om je heupen op te tillen, waarbij je al je gewicht naar voren in je polsen en handpalmen houdt. Kom zo hoog als je kunt.

3. Blijf je core aanspannen terwijl je weer naar beneden gaat in de plankpositie, waarbij je de beweging langzaam en gecontroleerd houdt. Zorg voor een mooie lange lijn van je schouders tot aan je tenen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.