Plank Challenge met Bridget O’Carroll

Elke maand neemt een nieuwe trainer ons mee door vier van de beste trainingen die ze in hun achterzak hebben. Volg wekelijks voor nieuwe manieren om het samen met ons uit te zweten. Alles zien

Het bouwen van een sterkere kern is een van de beste dingen die u voor uw lichaam kunt doen – uw kern is tenslotte de sleutel tot alles wat u doet. En als je je kernkracht wilt testen, ben je hier aan het juiste adres. In deze aflevering van Trainer van de Maand ClubBridget O’Carroll, oprichter van Studio Qila, het eerste digitale fitnessplatform in eigen bezit, demonstreert een plankuitdaging waar je van gaat bibberen.

Hoewel het slechts zes minuten duurt, zijn er geen pauzes ingebouwd in de training. Ja, je bevindt je de hele sessie in verschillende plankposities. Voordat je begint, zorg ervoor dat je een comfortabele mat voor je bovenlichaam hebt en pak een paar schuifregelaars of een paar sokken.

“We zullen het grootste deel van deze training in een schuifplankbeweging zitten”, zegt O’Carroll. “Ik wil dat je iets neemt dat uitdagend aanvoelt, maar iets dat je in de loop van de tijd kunt volhouden, dat is het belangrijkste”, voegt ze eraan toe. Daarom biedt ze tijdens de training meerdere schaalopties.

“We werken aan onze langzame spiertrekkingen, wat betekent dat we onze spieren in de loop van de tijd onder spanning houden. Dus je komt op een punt… waarop je een beetje begint te trillen. Dat is volkomen normaal,” zegt O’Carroll. “Dat betekent dat je spiervezels kleine scheurtjes beginnen te maken, en dat dwingt ze om morgen weer op te bouwen. Zo worden we sterker – het is niet comfortabel, team.”

Druk op afspelen in de video om de plankuitdaging zelf te proberen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.