Pink Moon Midnight Melody Lichaams- en haarolie is gemakkelijk zelf te verzorgen

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Ik probeer er meer een gewoonte van te maken mezelf toestemming te geven om ‘s nachts volledig te decomprimeren. De werkdag gaat vaak in vijf seconden voorbij, en dan is het tijd om de honden uit te laten, eten te maken en eventuele openstaande boodschappen af ​​te ronden. Voordat ik het weet, is het 22:00 uur, ik ben uitgeput, en het laatste waar ik aan denk is, nou, mij. Ik scroll door TikTok of Instagram en val vaak in slaap met mijn telefoon in de wieg. Ik had een nachtelijke routine-interventie nodig, maar ik moest ook realistisch zijn: hoe kan ik aan het eind van de dag consequent voor mezelf zorgen als ik soms niet de toegewijde uren, zelfs minuten heb?

Het ontdekken van Pink Moon Midnight Melody Body & Hair Oil ($ 42) is een totale game-changer geweest – en het heeft me een schijn gegeven van hoe een “ontspanning” er ‘s nachts uitziet.

TIP

Met de Goed+Goed WINKELEN, kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Deze lichaamsolie valt op door een veelzijdige 4-in-1 formule die huid en haar voedt. Het doet ook dienst als badolie en geur, en het subtiele maar zoete aroma wordt aangedreven door tuberoos, ylang-ylang, zoete sinaasappel en amber. Je kunt het ook op nagels aanbrengen als een effectieve nagelriemolie, wat ik elke zondagavond doe voordat ik een nieuwe laag nagellak aanbreng.

Wat ik er echt geweldig aan vind, is dat het mijn huid zacht (maar nooit vettig) maakt en niet overgaat in pyjama’s of lakens. Met mijn haar kan ik na het douchen snel mijn vingers door natte lokken halen en krijg ik zachtere, beter handelbare manen. Dankzij de formule, die rijk is aan hydraterende biologische zonnebloempitten, abrikozenpit en moerasbloem, krijgen mijn haar en huid een snelle infusie van vitaminerijke ingrediënten die verzachten en hydrateren terwijl ik slaap.

Gemaakt in kleine batches en handgemaakt door de oprichter van Pink Moon, Lin Chen, is Midnight Melody-olie misschien een snellere weg naar zelfzorgstad, maar door de doordachte formule voelt het eindeloos decadent aan. Bovendien is het een geweldig merk om te ondersteunen (ik heb verschillende producten van Pink Moon geprobeerd en ze stellen nooit teleur). Het ethos van het bedrijf is geworteld in veganistische en duurzame ingrediënten, teruggeven (1 procent van de opbrengst van elke aankoop gaat naar Pink Moon’s liefdadigheidspartners) en vertegenwoordiging (het merk promoot vrouwelijke en niet-binaire bedrijven, die je ook kunt vinden op hun community-achtige site en marktplaats).

Kortom, Pink Moon is in alle opzichten een feelgood-merk, maar als je niet zeker weet waar je moet beginnen, raad ik hun Midnight Melody-olie ten zeerste aan. Je ontspanningsroutine (en huid en haar) zullen je dankbaar zijn, zelfs als je maar een paar minuten over hebt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.