Pilates voor lage rugpijn en een betere houding

WAls het gaat om herinneringen om je houding te verbeteren, is het gemakkelijk om je schouders te ontspannen en rechtop te gaan staan, maar dat duurt maar een paar seconden. De houdingsverbetering heeft een lange weg afgelegd sinds het oude schoolbeeld van leraren die studenten met een liniaal porren en hen wenken om rechtop aan hun bureau te gaan zitten. In de meest recente aflevering van goede bewegingen, Pilates-instructeur Brian Spencer neemt kijkers mee door een training die kritieke spieren zoals de bilspieren, schouders en benen versterkt en rekt voor een betere houding en minder lage rugpijn.

De bilspieren en de schouders zijn volgens de Mayo Clinic om verschillende maar even belangrijke redenen belangrijk voor houdingsondersteuning. De bilspieren kunnen de heupen stabiliseren en je onderlichaam ondersteunen, terwijl je schouders je nek en borst ondersteunen (vooral als je grote borsten hebt). Het versterken van deze lichaamsgebieden kan volgens de Mayo Clinic uw rechtopstaande houding verbeteren en schouder-, nek- of lage rugpijn voorkomen. Bovendien stellen ze ook dat een goede houding het gewicht op gewrichten, gewrichtsbanden en spieren kan verminderen, waardoor het risico op pijn wordt verminderd.

Spencer begint de training met kleinere, unieke bewegingen, zoals met één voet op een yogablok staan ​​en de andere voet langzaam naar de grond laten zakken. Hij zegt dat mensen eenbenige dieren zijn: we lopen, trappen op en rennen met één voet tegelijk. Als gevolg hiervan is het logisch om elk been en zijn spieren wat goede oude TLC te geven. Later in de oefening zegt hij: “Oei, ik voel het wiebelen, maar dat is goed, want het betekent dat mijn spieren nieuwe manieren leren om zichzelf te ondersteunen, en mijn uithoudingsvermogen wordt getest.”

Als dit niet al een enorme hoeveelheid overtuigingskracht is om je op af te stemmen, leidt Spencer deze Pilates-sessie ook met een enthousiaste, ondersteunende stem die je doet vergeten dat je probeert je houding te verbeteren. Als leraren met linialen de houdingsverbeteraars van weleer waren, is Spencer een dynamisch voorbeeld van een creatieve en medelevende benadering om beetje bij beetje sterker te worden.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.