OLEHENRIKSEN Peptide Boost Moisturizer loste mijn vermoeide huid op

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Ik ben al vele, vele jaren fan van de producten van Ole Henriksen (en de man achter het merk). De in Denemarken geboren oprichter lijkt meer energie te hebben dan bijna iedereen die ik ooit heb ontmoet, en straalt echt vreugde uit. Zijn producten helpen me me ook gelukkig en blij te voelen, omdat ik * letterlijk * heb genoten van alles wat ik heb geprobeerd van zijn gelijknamige lijn.

Een van de nieuwste producten van het merk, die in januari 2022 uitkwam, is de OLEHENRIKSEN Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer ($ 48). Net als de hele lijn, is het dierproefvrij, parabenenvrij en ftalaatvrij, en is het bekroond met het “Clean at Sephora” -zegel.

TIP

Met de Goed+Goed WINKELEN, kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Het is een vochtinbrengende crème die je zowel overdag als ‘s avonds kunt gebruiken, en werkt op alle huidtypes. Het richt zich specifiek op uitdroging, verlies van elasticiteit en fijne lijntjes en rimpels. Na de allereerste toepassing voelde mijn huid gehydrateerd en bedauwd aan – ik durf te zeggen, ik straalde – zelfs nadat ik met mijn hond had gelopen bij 20 graden NYC-weer.

Mijn grootste zorg is dat ik als moeder van een peuter altijd moe ben. Niet alleen slaap ik ‘s nachts niet genoeg, maar ik ben over het algemeen gewoon * uitgeput * aan het einde van de dag. Ik draag zelden make-up meer omdat ik uitsluitend vanuit huis werk, en mijn huid begon er echt uit te zien als een “vermoeide moeder”-huid. Het voelde droog en strak aan, met veel roodheid. Het spreekt voor zich dat mijn gebied onder de ogen er ook erg hol en donker uitzag.

Nadat ik deze crème een week had gebruikt, voelde mijn schilferige, droge voorhoofd intens doordrenkt met hydratatie en leken mijn wangen voller en veerkrachtiger. Mijn huid zag er na een paar keer gebruik helderder en levendiger uit. Het heeft een zeer lichte geur (krijg ik een vleugje citrus?) die helemaal niet overheersend is. Het leek dik toen ik mijn pink voor het eerst in de pot doopte, maar zodra ik de moisturizer op mijn huid begon aan te brengen, smolt het helemaal op zo’n mooie manier. Het is rijk, maar voelt luxueus lichtgewicht aan.

De opvallende ingrediënten zijn hyaluronzuur, veganistische peptiden, ceramiden, aminozuren en collageen. “Dit is een goed geformuleerde vochtinbrengende crème die de ideale combinatie bevat van bevochtigingsmiddelen om te hydrateren, verzachtende middelen om de huidbarrière te ondersteunen en occlusieven om vocht vast te houden”, zegt de board-gecertificeerde, in NYC gevestigde dermatoloog Dr. Hadley King MD. “En er zijn ook extra ingrediënten voor extra voordelen, zoals niacinamide en peptiden.”

Dr. King zegt dat niacinamide steeds populairder wordt omdat het gemakkelijk te gebruiken en effectief is. Het helpt bepaalde tekenen van veroudering te verminderen. “Iedereen die de toon en/of textuur wil verbeteren, kan niacinamide gebruiken”, zegt Dr. King. Ondertussen helpen ceramiden de huidbarrière te beschermen, waardoor de huid gehydrateerd blijft, terwijl peptiden tekenen van veroudering helpen bestrijden door de productie van collageen te stimuleren.

Buzzy ingrediënt hyaluronzuur helpt je huid mollig te houden (het helpt vocht vast te houden), terwijl mangozaadboter (ook een ander voedend ingrediënt dat deze vochtinbrengende crème heeft) letterlijk blokkeert dat water uit je huid ontsnapt. En ta da: je krijgt een stralende, veerkrachtige teint. Na een maand gebruik merkte ik zeker een verschil in de toon en textuur van mijn huid, evenals het vochtgehalte. Kun je zien dat dit mijn all-time go-to is deze winter?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.