Advertisement

NYC Fitness Week begint op 5 juni Goed + Goed

Advertisement

lAls je het soort persoon bent dat houdt van zijn fitnessbord vol Pilates, HIIT, een kant van boksen en misschien een beetje meer, dan is New York City de plek voor de week van 5 juni.

Fitnessstudio’s in de hele stad hebben de handen ineengeslagen om de eerste “fitnessweek” te starten. Ge├»nspireerd door het idee van restaurantweken, bieden New Yorkse studio’s buy-one-get-one-aanbiedingen in zowel studio’s als virtuele lessen voor de week van 5 juni tot 12 juni. Er zijn plannen om het idee te repliceren in Los Angeles en Toronto, en uiteindelijk in het buitenland.

De mede-oprichters van Fitizens Holdings Debra Strougo en Brian Chappon van CENTERED Wellness zeggen dat ze ernaar streven de fitnessindustrie nieuw leven in te blazen in de nasleep van de pandemie. Sportscholen en studio’s zwaar getroffen door COVID: Uit een rapport van de National Alliance for Health and Fitness uit 2021 bleek dat de industrie $ 29,2 miljard aan inkomsten verloor en dat 22 procent van de sportscholen hun deuren permanent sloot.

Sociale afstand heeft een groot deel van de fitnessindustrie naar internet verschoven, iets dat sommige fitnesscoaches en ondernemers daadwerkelijk heeft gemachtigd. Maar Strougo en Chappon zien nog steeds de noodzaak om lokale fitnesslocaties nieuw leven in te blazen en hopen dat het organiseren van fitnessweken zal helpen.

In New York zijn tientallen studio’s betrokken, zoals The Class, F45, The Bar Method, P.volve, SLT en nog veel meer. Studio’s zijn verspreid over Manhattan, Brooklyn, Queens en zelfs de Hamptons. U kunt de volledige lijst en een kaartweergave hier bekijken.

De reserveringen gaan open op 25 mei. Dus als je in de buurt bent, kijk dan wat je wilt proberen en bereid je een week voor om nieuwe dingen te proberen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good-content. Abonneer je op Well +onze online wellness-community en ontgrendel je beloningen meteen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.