Murad Retinol Jeugdvernieuwing Oogmaskers zijn zo goed

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

De huid rond je ogen verzorgen is een serieuze zaak. Omdat het de dunste huid van uw lichaam is, is het een van de eerste plaatsen waar tekenen van veroudering beginnen te verschijnen, en dermatologen raden retinol vaak aan om het gebied glad te maken en nieuw leven in te blazen. Hoewel je standaard retinol-oogcrème geweldig kan zijn, gaan de nieuwste maskers van Murad nog een stap verder om een ​​superdosis van het spul diep in je huid te brengen.

Retinol is een vitamine-A-derivaat dat uw huid helpt collageen aan te maken, dat de stevigheid en elasticiteit verhoogt om fijne lijntjes en rimpels te verzachten. De maskers zijn gedrenkt in Murad’s Retinol Tri-Active Technology, het belangrijkste ingrediënt in het bestverkopende Retinol Youth Renewal Serum ($ 89) van het merk. Het bevat een drievoudige dreiging van retinoïden: een snelwerkende retinoïde die de huid onmiddellijk voller maakt, een retinol met time-release die deze effecten in de loop van de tijd aanhoudt, en een retinol-booster die ervoor zorgt dat deze ingrediënten maximale voordelen opleveren.

Het retinol is ongetwijfeld krachtig, maar omdat het is ingekapseld, is het zacht genoeg om op alle huidtypes te worden gebruikt. De formule bevat ook blauwalgenextract, dat zichtbare verstevigende resultaten biedt, en passievruchtenextract om wallen te minimaliseren.

Hoewel je Murad’s drievoudige retinol-dreiging al kunt vinden in het Youth Renewal Eye Serum ($ 87) van het merk, zorgt het nieuwe maskerafgiftesysteem ervoor dat de actieve ingrediënten verder in je huid zinken om effectievere resultaten te leveren.

“De huid is een ongelooflijk grote barrière. Het is goed in zijn werk; het houdt dingen buiten, waaronder veel medicijnen”, vertelde S. Tyler Hollmig, MD, directeur van dermatologische chirurgie aan de Universiteit van Texas in Austin, eerder aan Well+Good. “En dus als u gewoon een actueel geneesmiddel op de huid aanbrengt, krijgt u waarschijnlijk wat absorptie en enige effectiviteit. Als u een actueel product op de huid aanbrengt en het vervolgens afsluit, wat betekent dat u er een wikkel omheen doet, een soort van barrière die verdamping zou voorkomen, die het dicht bij de huid zou houden, zodat er meer van binnen zou komen.”

Deze Murad-maskers zijn gemaakt in samenwerking met Zion Ko Lamm, MD, een door het bestuur gecertificeerde arts voor interne geneeskunde gevestigd in Charlotte, North Carolina, die ervoor koos om deze maskers te maken van bio-cellulose vanwege de effectiviteit ervan.

“Het was absoluut noodzakelijk dat het masker was gemaakt van biocellulose, dat voor het eerst werd gebruikt in de ziekenhuisomgeving voor slachtoffers van brandwonden en chronische wonden”, zegt Dr. Ko. “De wetenschap en het fabricageproces van deze nanovezels zorgen voor een ultrahoge penetratie, tot 14 keer hoger in vergelijking met non-woven maskers.” Bovendien glijdt het materiaal niet over uw gezicht zoals andere ooglapjes dat doen, en wordt het biologisch afgebroken in ongeveer 45 dagen.

Nadat ik ze zelf heb geprobeerd, kan ik bevestigen dat deze maskers aanvoelen geweldig. Ze zijn mooi verzadigd en zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd aanvoelt zonder overal te glijden. Omdat vitamine A wordt gedeactiveerd door UV-stralen, wil je deze pleisters ‘s nachts gebruiken. En aangezien de retinol werkt dus Nou, je wilt je toepassing beperken tot maximaal drie keer per week, om irritatie te voorkomen, en ze alleen gebruiken op nachten dat je geen andere retinoïden gebruikt.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.