Monat Rejuveniqe-olie wordt elke 30 seconden verkocht

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als het op huidverzorging aankomt, zijn er maar heel weinig producten die de moeite waard zijn magie, maar MONAT Rejuveniqe Oil ($ 99) is precies dat. Wat het product tot een bestseller maakt, is dat het is ontworpen om elke centimeter van het lichaam in evenwicht te brengen, te verjongen en te behandelen — van de bovenkant van je hoofd tot de onderkant van je hielen.

Deze luxe olie is zo gewild vanwege de lijst met supersterreningrediënten, die vol zit met de puurste vormen van antioxidanten, oliën, bètacaroteen en omega-3-vetzuren. Deze innovatieve formule is ontworpen om het haar en de huid te hydrateren door de broodnodige voeding aan te vullen. Laten we het opsplitsen.

Om slechts enkele van de krachtpatsers op de lijst te noemen, beginnen we met moringa-olie. Verpakt met vitamine A, E en C en omega’s 3, 6 en 9, is de olie geliefd vanwege zijn vermogen om hyperpigmentatie en verkleuring te behandelen. “In vitro-onderzoeken hebben aangetoond dat moringa kan worden gebruikt als antioxidant en dat het extract van de moringa-bladeren UV-licht kan absorberen”, vertelde Kavita Mariwalla, MD, een gecertificeerde dermatoloog in New York, eerder aan Well + Good. “Er zijn ook enkele interessante gegevens om aan te tonen dat extracten van moringazaad, -blad en pulp de wondgenezing kunnen versnellen en het uiterlijk van littekens kunnen verbeteren.”

Een ander opvallend ingrediënt in deze extra voedende formule is wortelzaadolie. Zoals Kelly Jones, RD eerder aan Well + Good vertelde, heeft deze oude antioxidant “het potentieel om te worden gebruikt voor verheldering en hydratatie” wanneer het wordt verdund met andere drageroliën. Het is ook bekend dat het helpt bij ontstekingen en antischimmelbehandelingen.

Om zijn ontstekingsremmende kracht te vergroten, bevat het elixer ook kokosolie, waar dermatologen vaak een beroep op doen vanwege zijn barrière-versterkende eigenschappen. “Kokosolie is een natuurlijke ontstekingsremmer en zit vol met vetzuren die de huidbarrière helpen verbeteren”, vertelde board-gecertificeerde dermatoloog Rachel Nazarian, MD aan Well+Good.

Deze krachtige combinatie kan serieuze voordelen opleveren voor zowel de huid en haar, wat deze multifunctionele olie zo’n waardevolle investering maakt. Hieronder drie manieren waarop u het overal kunt gebruiken.

1. Intensieve haarhydraterende behandeling

Als je haar na de winter droog en schilferig aanvoelt, gebruik deze olie dan als masker om je haar een extra hydratatie te geven. Breng een ruime hoeveelheid aan op vochtig haar en hoofdhuid en wikkel vervolgens je hoofd met een warme handdoek. Wacht 30 minuten en spoel het daarna uit voor haar dat gevoed aanvoelt en er glanzend uitziet.

2. Antikroes leave-in afwerkingsbehandeling

Om die gloed na het uitblazen te krijgen, breng je een klein beetje van dit elixer aan nadat je je haar hebt gestyled met heet gereedschap. Dit voorkomt breuk, beschermt de haarlokken en voegt een glanzende afwerking toe die de hele dag door textuur behoudt.

3. Gezichtsbevochtiger

Breng het elixer ‘s ochtends en’ s avonds vóór uw dagelijkse vochtinbrengende crème aan op probleemgebieden op uw gezicht. Het is ontworpen om fijne lijntjes, rimpels en verkleuring te hydrateren, beschermen en verbeteren.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze redacteuren? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor onmisbare tips en trucs.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.