Molecuul ‘herstelmatrassen’ zijn nu 30% korting

lCYMI, Presidents’ Day luidde een hele reeks matrasverkopen in van enkele van onze favoriete slaperige merken. Sommige verkopen eindigden (verdrietig) maar sommige zijn nog steeds kickin’ (!!!). En als er een is om niet langer op te slapen, dan is het wel de Molecule-uitverkoop, die nog steeds goed gaat. Tot het einde van de maand kun je je handen, eh, rug, op een door atleten goedgekeurde ‘herstelmatras’ – de kenmerkende slaapbehoefte van het merk – voor tot 30 procent korting op de normale prijs. Over dromen gesproken…

Wat is er met dit matras aan de hand? Het is geliefd bij all-star atleten, zoals Alex Morgan en Michael Phelps, vanwege de gerichte ondersteuning van pijnlijke spieren en pijnlijke gewrichten terwijl ze slapen. Na een lange dag op het veld of in het zwembad klimmen Morgan en Phelps op hun Molecule-matrassen voor een goede nachtrust, zodat ze klaar zijn voor hun volgende optreden. Tussen de pluche lagen, koeltechnologie en plaatselijke verlichting van drukpunten, worden het lichaam en de hersenen overgelaten om opnieuw op te starten en uit te rusten – of je nu een Olympisch atleet bent of niet.

Maar het is niet alleen gebruikt door het beste van het beste – het is ook gemaakt door het beste van het beste. Alle producten van Molecule zijn ontwikkeld en getest door het team van neurowetenschappers en slaapexperts van het merk die nauwgezet kijken naar alle mechanismen die spelen bij een goede rust en herstel. Van spoelplaatsing en randontwerp (tot ziens, puntige veren) tot waar de materialen vandaan komen, het Molecule-team is eindeloos over kwaliteit om u premium producten te bieden die de tand des tijds doorstaan.

Een aspect is thermoregulatie, die aanzienlijk wordt beïnvloed door de materialen waarop we slapen. Alle Molecule-matrassen zijn ontworpen om de luchtstroom te maximaliseren en warmte van het lichaam af te voeren terwijl u slaapt, zodat u de hele nacht goed en comfortabel kunt slapen. Dag nachtzweten. Hallo, 8+ uur in droog, koel comfort.

Een andere is de matrasfundering zelf. Je lichaam kan geen verkwikkende nachtrust krijgen als je bijvoorbeeld aan het woelen en draaien bent met vervelende veren of wegzakt in zweterig traagschuim. De Molecule Hybrid-matras ($ 965) combineert lagen koelschuim met individueel verpakte spoelen voor gepersonaliseerde drukverlichting. Je ruggengraat, gewrichten en spieren kunnen comfortabel ontspannen en ‘s nachts herstellen van wat het leven je de volgende dag ook brengt.

Terug naar het belangrijkste punt: Molecule-matrassen zijn tot het einde van de maand te koop, tot 30 procent van de normale prijs. Scroll om je lichaam (en je bankrekening) het herstel te geven waar het naar hunkert terwijl je slaapt.

Slaap als een kampioen op een Molecule-matras

Molecuul hybride matras – volledig – $ 1.190,00

Oorspronkelijk $ 1299, nu $ 1190

De bestverkochte hybride matras van het merk is nu tot het einde van de maand met 30 procent korting, van $ 1299 naar $ 1190. Naast een echt goede nachtrust, krijg je ook twee gratis Molecule Infinity-kussens ($ 118), die dezelfde koeltechnologie hebben als zijn neef op het matras.

Molecule 2 Airtec w Microban – Volledig – $ 965,00

Oorspronkelijk $ 1299, nu $ 965

Ondersteuning, luchtstroom en antimicrobiële technologie in een matras? Ja graag. In tegenstelling tot de Hybrid is de Airtec gemaakt met een laag verkoelend geheugenschuim met open cellen dat lichaamswarmte van je afleidt terwijl je snoozet. En het heeft een antimicrobiële koelhoes die je matras nacht na nacht schoon en kiemvrij houdt. Voor minder dan $ 1000 is het een goed idee om te herstellen in deze kussen- / matrasbundel.

Molecuul 1 — $639.00

Oorspronkelijk $ 799, nu $ 639

Eenvoudig maar effectief, de OG-matras van Molecule heeft alles wat je nodig hebt voor een gezonde, herstellende rust. Kruip aan het eind van de dag op een van deze slechteriken en voel spanning en stress wegsmelten in dat zachte, drukverlichtende schuim. Haal de jouwe nu voor 25 procent korting.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.