Advertisement

Modern Age Wellness Clinic helpt u de “subjectieve leeftijd” te verminderen.

Advertisement

SNa het uitvinden van tijdreizen, lijkt het misschien een onmogelijkheid (of op zijn minst een onwaarschijnlijkheid) om erachter te komen hoe je je verouderingsproces kunt vertragen of zelfs omkeren. En het is waar: veroudering is op zich onvermijdelijk. Maar hoe het precies gebeurt en hoe lang het duurt, hangt niet alleen af ​​van je genetica, maar ook van een hele reeks omgevings- en levensstijlfactoren die je daadwerkelijk in de hand hebt. Misschien is de meest over het hoofd geziene van deze factoren gewoon hoe jong of oud je bent voelen, ongeacht uw chronologische leeftijd. Omdat een positieve perceptie van uw leeftijd – of u jonger voelen – een aanzienlijke invloed kan hebben op uw werkelijke levensduur, is het de kerndoelstelling van de onlangs geopende New Yorkse wellnesskliniek Modern Age om u te helpen uw ‘subjectieve leeftijd’ te verlagen.

Dit idee is een belangrijke afwijking van het reeds bestaande culturele kader voor veroudering – dat het proces als louter onvermijdelijkheid beschouwt in plaats van als iets dat je actief kunt beïnvloeden. Het was Melissa Eamer, oprichter en CEO van Modern Age, die de passieve houding van haar eigen moeder ten opzichte van ouder worden observeerde die mensen voor het eerst inspireerde om zich af te vragen of er een andere manier was. “Het leek alsof op een dag, nadat mijn zussen en ik de universiteit hadden verlaten, mijn moeder zou besluiten dat haar werk erop zat en dat ze oud was”, zegt ze. “En daarna begon haar gezondheid vrij snel achteruit te gaan.”

“Hoe oud je je voelt, heeft echt een grote invloed op hoe lang je in een deugdzame cyclus blijft.” -Melissa Eamer, oprichter en CEO van Modern Age

Door wetenschappelijk onderzoek naar subjectieve leeftijd te bestuderen, ontdekte Eamer dat “hoe oud je je echt voelt, een grote invloed heeft op hoe lang je leeft”, zegt ze. “Als u zich bijvoorbeeld jonger voelt, is de kans groter dat u actief bent in uw gemeenschap en actief betrokken bent bij fysieke activiteit en probeert uw lichaam te voeden.” In feite vertaalt dit voordeel zich ook biologisch: een klein onderzoek uit 2018 onder 68 oudere volwassenen ontdekte dat mensen met een lagere subjectieve leeftijd ook grotere hoeveelheden grijze stof hadden in bepaalde hersengebieden en een jongere voorspelde hersenleeftijd op basis van fMRI hadden scans .

Hieruit volgt dat de omgekeerde perceptie – jezelf ouder zien dan je bent – ​​juist het tegenovergestelde en nadelige effect op je gezondheid kan hebben, zowel via de hierboven genoemde hersengerelateerde route als “door je toe te staan ​​je gezondheid te controleren of te stoppen met actief investeren in je gezondheid”, zegt Eamer. En dit is waar het bezoekende modernisme in het spel komt.

Hoe de Modern Age Wellness Clinic is ontworpen om u te helpen uw subjectieve leeftijd te verlagen

Leren jezelf als jonger te zien (en de voordelen van een lange levensduur te plukken) is niet zo eenvoudig als op een dag wakker worden en ervoor kiezen om je zo te voelen. Het concept van subjectieve leeftijd hangt nauw samen met uw fysieke conditie, uw visuele zelfperceptie wanneer u in de spiegel kijkt en uw psychologische levenshouding, die tijdens een consult ter plaatse bij Modern Age aan de orde komen en zullen worden opgenomen in de online beoordeling van de subjectieve Age of Modern Age toegevoegd. Of je nu persoonlijk of virtueel op bezoek bent (zolang je in de staat New York bent), je wordt ook begeleid om selfies te maken vanuit meerdere hoeken, die worden gescand door eigen software en gescoord als onderdeel van de visuele component rekening houdend met uw subjectieve leeftijd.

“Er is een feedbacklus tussen hoe je je fysiek voelt, hoe je eruit ziet en hoe je je voelt”, zegt internist Anant Vinjamoori, MD, MBA, Chief Medical Officer bij Modern Age. “Daarom benaderen we een patiënt eerst door inzicht te krijgen in de gebieden van hun verouderingstraject die ze graag verbeterd zouden zien, of het nu gaat om elementen van hun fysieke verschijning zoals huid- of haarveranderingen, of hoe ze zich fysiek voelen, in termen van energie, gemoedstoestand en… Herstelvermogen van blessures en dat soort dingen die vaak gepaard gaan met hormonale veranderingen.”

De aangeboden diensten en behandelingen zijn onderverdeeld in vier categorieën – huid, haar, hormonen en botten – om bovenstaande problemen direct aan te pakken. En dit zijn bewuste aandachtspunten, vooral omdat ze zo vroeg in het leven zijn en hoe vaak ze tekenen van veroudering kunnen weerspiegelen, zegt Eamer.

“De huid was de voor de hand liggende plek om te beginnen, omdat we in ons onderzoek ontdekten dat het de eerste plaats is waar mensen veroudering opmerken, al vanaf hun dertigste, en haar was een natuurlijke aanvulling omdat we weten dat 40 procent van de vrouwen zichtbaar haarverlies opmerkt op de leeftijd van 40”, zegt Eamer, verwijzend naar onderzoek van de American Academy of Dermatology. Vanaf dat moment was het logisch om hormonen te overwegen, omdat ze de bovengenoemde veranderingen kunnen beïnvloeden en botveranderingen vooral in het spel kwamen omdat botverlies meestal niet wordt aangepakt totdat het te laat is en een grote impact kan hebben op de levensduur, voegt ze eraan toe.

“We pieken in de botmassa rond onze late jaren ’20, en we zien een afname in onze jaren ’30, wat later kan leiden tot fragiliteitsfracturen die problematisch zijn voor de algehele gezondheid”, zegt Dr. Vinjamoori. Dat is de reden waarom elk consult in de moderne tijd begint met een botdichtheidsscan, die ultrasone technologie gebruikt om “te beoordelen of u iemand bent wiens botmassa sneller afneemt dan andere mensen van uw leeftijd”, zegt Dr. Vinjamoori. “Als dat zo is, kunnen we een plan opstellen om dat aan te pakken, dat een levensstijlcomponent en specifieke voedingssupplementen kan bevatten.”

In de categorieën huidlaesie en haarverlies vindt u behandelingen zoals respectievelijk microneedling en plasmarijke bloedplaatjesinjecties, terwijl de hormoongezondheid wordt aangepakt door middel van een diagnostisch bloedonderzoek en zowel supplementen op recept als vrij verkrijgbare supplementen; Er worden ook infusietherapieën aangeboden voor verouderingsproblemen die verband houden met energie en immuniteit. En dat allemaal in chique behandelkamers die veel minder klinisch aanvoelen dan een typische dokterspraktijk, ontworpen door architectonisch ontwerper Madelynn Ringo met afgeronde wanden die de rondingen van de menselijke vorm weerspiegelen en van kleur veranderende dakramen gecombineerd met geleide meditaties om te genieten van elke pre-to-rust service zenuwen.

Op basis van uw specifieke leeftijdsgerelateerde doelen kunt u een behandelplan opstellen waarin een van de bovenstaande diensten wordt gecombineerd die worden geleverd door het medische team ter plaatse, dat bestaat uit een gynaecoloog, dermatoloog en artsen in de functionele geneeskunde. (Het is vermeldenswaard dat dit proces voor sommigen onbetaalbaar kan zijn, aangezien geen van deze momenteel door een verzekering wordt gedekt.) Na verloop van tijd kunt u uw voortgang volgen door de subjectieve leeftijdsbeoordeling online te herhalen en om te zien hoe de interventies die u uitvoert, kunnen helpen die leeftijd te verlagen, zegt Eamer, “Ik hoop dat mensen daardoor meer controle en keuze hebben over de toekomst en daardoor optimistischer zijn.”

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen op de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld je aan voor Well+onze online community van wellness-insiders en ontgrendel je beloningen direct.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.