Advertisement

Maak kennis met de “Green Lemonade”, een drankje voor een betere huid

Advertisement

Van actuele klinische kwaliteit tot huishoudelijke apparaten, er zijn een groot aantal manieren waarop u uw huid van buitenaf kunt voeden. Maar hoewel deze oppervlakkige behandelingen belangrijk zijn, zegt Janus Auermann, oprichter van het merk AKT Therapy elementaire huidverzorging, dat de sleutel tot een gehydrateerde, gezonde huid is om ervoor te zorgen. binnenerg.

Volgens Auermann, die haar carrière als privékok begon, is het drinken van veel vocht de sleutel om haar huid vol te houden en haar organen gezond te houden, vooral tijdens de warmere maanden van het jaar. “Mijn persoonlijke zomerlimonade is een tonic die ik het hele jaar dronk omdat ik als privékok aan het vliegen was”, zegt hij. Om ons voor te bereiden op de zomer, deelde ze haar geheime samenstelling, die beweert “schade en ontstekingen door vrije radicalen te bestrijden, het immuunsysteem te versterken en de spijsvertering in evenwicht te brengen”.

De “groene limonade” is een van de lekkerste (en mooiste) manieren om een ​​beetje huidvriendelijke goedheid te drinken. Het belangrijkste ingrediënt, citroen, staat bekend als rijk aan vitamine C – en het sap van de enige citroen die je gebruikt om het te maken, bevat ongeveer 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Van deze krachtige antioxidant is bekend dat hij de huid beschermt tegen vrije radicalen (die zichtbare tekenen van veroudering veroorzaken) en de hydratatie helpt verhogen. Daarnaast bevatten citroenen ook citrusflavonoïden die ontstekingen onderdrukken en polyfenolen waarvan uit onderzoek is gebleken dat ze extra anti-verouderingsvoordelen kunnen hebben.

De tinctuur bevat ook appelciderazijn, dat zijn eigen ontstekingsremmende eigenschappen heeft, en appelzuur dat de spijsvertering bevordert (wat nodig is, want zoals we allemaal weten, is de darm/huidverbinding echt). Ten slotte is er spirulina, dat – naast het feit dat het het preparaat zijn groenachtige tint geeft – het lichaam effectief helpt gifstoffen te verwijderen.

Dus als je deze zomer de gezondheid van je huid van binnenuit wilt verbeteren, maak dan zelf groene limonade door de onderstaande stappen te volgen.

Aurmann groene limonade voor een stralende huid

Presteert 1 gallon

Componenten
1 gallon gefilterd water
2 eetlepels Hawaiiaanse Spirulina
1/4 kopje appelciderazijn
1 citroen
Stevia of honing naar smaak

1. Giet gefilterd water (ook wel Brita of andere waterzuiveraar genoemd) in een kan
2. Voeg de Hawaiiaanse spirulina, appelciderazijn en citroensap toe aan de kan
3. Voeg de zoetstof naar keuze toe
4. Roer krachtig
5. Bewaar de oplossing in een niet-metalen waterfles, zoals een glazen waterfles of pot. Dit zorgt ervoor dat er geen gifstoffen in de drank komen en voorkomt dat de samenstelling voor langere tijd vervalt.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze auteurs? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor tips en trucs die je moet weten.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.