Lunya wasbare zijden lakens houden je koel terwijl je slaapt

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Trek je kleine viooltje tevoorschijn terwijl ik je een lied zing over mijn problemen: ik woon in een eeuwenoude Brownstone waar de hitte of sauna-rivaliserende temperaturen is, of het is een ijsgrot die op de dekens moet worden gestapeld en moet worden geknuffeld. leven. Meestal is het een combinatie van de twee gedurende een bepaalde periode van acht uur, wat het slapen op een bepaalde nacht bijzonder lastig maakt. Maar Lunya wasbare zijden lakens zijn gemaakt voor dergelijke situaties. Ze zijn niet alleen enkele van de meest luxe aanvoelende lakens waar je ooit in zult wegzakken, maar ze zijn ook ontworpen om thermoregulerend te zijn, wat betekent dat zwetend wakker worden een deel van je verleden is.

Lunya beddengoed kopen

Wasbaar zijden laken — $468.00

Toen ik voor het eerst hoorde van beddengoedbedrijven waarmee je je beddengoed kunt aanpassen zodat je geen bovenlaken hoeft te hebben, veranderde mijn hele wereld. Ik merk dat het ‘s ochtends meestal op de bodem van het bed wordt gekraakt (en het ontknabbelen is niet mijn favoriete hobby). Echter, mezelf in deze zijde wikkelen zou kunnen in feite van gedachten veranderen op dat punt. In feite heeft het.

Wasbaar Zijden Hoeslaken — $468.00

De basis van je beddengoed, het hoeslaken, is eigenlijk het belangrijkste van je hele bed, omdat je lichaam er de hele nacht direct mee in contact staat. Dit laken voert warmte, zweet en nare dromen af. Het zijn alleen maar goede dingen vanaf hier.

Wasbaar zijden dekbedovertrek – $ 768.00

Misschien wel het hoogtepunt van de hele lijn is dit wasbare zijden dekbedovertrek. Hoewel het dekbedovertrek bedoeld is om je warm te houden, wil je niet het gevoel hebben dat je een infraroodsauna om je lichaam draagt. Op de een of andere manier houdt dit dekbedovertrek je met zijn natuurlijk thermoregulerende stof en dit dekbedovertrek koel, zelfs als je dekbed zelf aan de warme kant werkt. Schrijf me in.

Dit is waarom dat belangrijk is: er is veel onderzoek dat lichaamstemperatuur een sleutelfactor is bij het reguleren van hoe goed we slapen, maar het komt allemaal neer op biologie. Onze circadiane ritmes bereiden ons lichaam in feite voor om de hele dag in slaap te vallen. Zoals de Sleep Foundation het uitlegt: het zien van licht triggert onze hersenen om cortisol te produceren dat ons wakker en alert houdt, waardoor de lichaamstemperatuur stijgt. Als dat licht halverwege de middag begint te veranderen of te vervagen, krijgen onze hersenen de hint en beginnen ze melatonine te produceren om ons te helpen slapen, waardoor onze kerntemperatuur daalt.

Dus, wat heeft dat in godsnaam te maken met het kopen van lakens? Als je naar dit hele proces kijkt door de lens van de evolutionaire psychologie: onze hersenen geven ons lichaam de opdracht om af te koelen wanneer het tijd is om te rusten. Dus slapen in belachelijk warme lakens is niet alleen ongemakkelijk, het triggert je lichaam om wakker te worden en in beweging te komen.

Door te kiezen voor zijden lakens zoals de wasbare van Lunya, kies je een stof die niet aan je lichaamswarmte vastklampt, en beter nog, het absorbeert en voert alle soorten zweet af die je kunt uitstoten terwijl je probeert door te gaan met je lichaam. koel jezelf af terwijl je slaapt. En hoewel de wetenschap achter deze lakens behoorlijk fascinerend is als je stopt en alles bij elkaar neemt, is het pure luxe gevoel ervan onverslaanbaar.

Deze lakens zijn gemaakt van duurzame zijde en zijn ontworpen met minimale wendingen in het zijden garen, zodat ze zo zacht mogelijk zijn. Je kunt zowel queen- als king-size kopen en momenteel wordt de set apart verkocht, zodat je hem kunt aanpassen zoals je wilt. (Als dat betekent dat je geen bovenlaken voor je hebt, sta ik aan jouw kant. Momenteel zijn ze alleen in het wit verkrijgbaar, maar ik droom van de dag dat de kenmerkende Otium Tan-kleur van het merk op mijn bed kan bestaan ​​en zal ze toevoegen aan mijn winkelwagen zo snel mogelijk.Lakens die de slaapwetenschap te slim af zijn en tegelijkertijd dromerig voelen?Cool, cool, cool.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.