Lumière Illuminating Eye Cream is een favoriet van Derm

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Na bijna 20 jaar dermatoloog te zijn geweest, heeft Deirdre Hooper, MD, geprobeerd dus veel producten. Van retinoïden tot zonnebrandmiddelen tot antioxidanten, ze heeft het allemaal getest. Hoewel haar routine voortdurend in beweging is, is er één product dat de afgelopen 15 jaar een vast onderdeel van haar routine is gebleven: de Neocutis Lumière Eye Cream. En nu is het te koop met 30 procent korting

“Ik heb elke oogcrème geprobeerd die volgens mij in de loop der jaren zou kunnen bestaan ​​en ik heb er nog nooit een aangebracht en dacht dat het beter aanvoelde dan Lumière”, zegt Dr. Hooper, een 47-jarige board-gecertificeerde dermatoloog in Louisiana. “Ik vind gewoon dat de huid van het ooglid zo’n probleemgebied is en dat het bij zoveel van mijn patiënten bijna sneller veroudert dan wat dan ook. En ik zou zeggen dat het bewijs is in de pudding. Ik gebruik het al 15 jaar en ik ben echt denk dat mijn oogleden goed ouder zijn geworden.”

In de loop der jaren heeft Neocutis verschillende versies van zijn oogcrème uitgebracht. Dr. Hooper werd voor het eerst verliefd op de Lumière Illuminating Eye Cream ($ 67). Toen kwam het merk met de Lumière Firm Illuminating Tightening Eye Cream ($ 76) “waarvan ik dacht dat het geweldig was omdat het peptiden bevatte”, zegt ze. Vervolgens kwam de crème die ze vandaag gebruikt: de Lumière Firm Riche Illuminating Tightening Eye Cream ($ 83). The Firm Riche combineert de romigheid van de originele Lumière met de collageenverhogende peptiden in de Lumière Firm, waardoor het perfect is voor haar droge huid.

Alle drie de formules bevatten groeifactoren die de natuurlijke productie van collageen en hyaluronzuur door de huid ondersteunen, wat leidt tot een stevigere huid en vermindering van rimpels. Ze bevatten ook allemaal vitamine C om de huid te helpen beschermen tegen omgevingsstressoren en om schade door vrije radicalen te verminderen die het collageen van de huid kan afbreken, wat leidt tot rimpels, donkere vlekken, fijne lijntjes en een losse huid. Bovendien bevatten ze cafeïne om de bloedvaten rond de ogen te vernauwen, waardoor wallen worden verminderd.

Wat de Lumière Firm en Firm Riche anders maakt dan hun voorgangers, is dat ze ook peptiden bevatten die de huidproductie van collageen en elastine helpen stimuleren, waardoor hun verstevigende effect wordt versterkt. Dr. Hooper zegt dat de originele Lumière en de Lumière Firm Riche het beste zijn voor mensen met een gevoelige of droge huid, terwijl de Lumière Firm het beste is voor mensen met een vette of acne-gevoelige huid.

Dr. Hooper geeft toe dat het gebruik van een oogcrème geen essentiële huidverzorgingsstap is. “Het is belangrijker om je zonnebrandcrème, je hoogwaardige antioxidanten en je retinoïde product te gebruiken op al je huid die je er elke dag jong uit wilt zien, inclusief je oogleden en je nek en je borst en je armen”, zegt ze. Maar het kan nog steeds een enorm verschil maken.

“Oogcrèmes zijn controversieel”, geeft Dr. Hooper toe, eraan toevoegend dat er niet genoeg wetenschappelijke gegevens zijn om te bevestigen dat je er elke dag een moet gebruiken. “Dus waarom gebruik ik? [this] oog creme? Omdat het bedrijf wel wat wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken doet. Ze zijn niet gigantisch, ze zijn niet rigoureus, maar ze doen genoeg dat ik geloof dat er enige wetenschap achter hun product zit. De reden dat ik een oogcrème gebruik in plaats van alleen mijn gezichtscrème, is dat Lumière hogere concentraties van de groeifactoren en peptiden in dat product stopt.”

Wanneer u een oogcrème gebruikt, zegt Dr. Hooper dat u ervoor moet zorgen dat u deze op zowel uw bovenste als onderste ooglid aanbrengt om er ten volle van te profiteren. Als u ervoor kiest om te investeren in de Neocutis Lumière Eye Cream die het beste bij u past, zegt Dr. Hooper dat u niet teleurgesteld zult zijn.

“Ik ben er dol op”, zegt ze. “Het is een product waar ik niet zonder kan.”

Neocutis Exclusive Ultimate Anti-Aging Duo 2-delig

Neocutis Exclusief Ultiem Anti-Aging Duo 2-delig — $234.00

Oorspronkelijk $ 326, nu $ 234

Deze set bevat de Lumière Firm Riche oogcrème en de Neocutis Firm-behandeling die kan worden gebruikt om die geweldige mix van peptiden en groeifactoren over het hele gezicht te leveren. Als u dit duo koopt, kunt u bijna $ 70 minder uitgeven dan wanneer u deze twee afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over wat peptiden voor je huid kunnen doen:

B

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.