Advertisement

Lichaamsexfoliatie die mijn “Legne” reinigt

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

De gouden regel van huidverzorging na het sporten is deze: GTFO van je bezwete kleding zo snel mogelijk. Het uitoefenen van uw vuile sport kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, waaronder acne op uw voeten (die, in tegenstelling tot “maskne” of “buttne” veroorzaakt niet ze hebben zelfs een schattige steno. Legne; lacne; Nee.) Maar soms is douchen direct na het zweten geen optie – en dan kan Kate Somerville Exfolikate ($ 56) – een nieuwe bodyscrub van een geliefd merk – de dag volledig redden.

Laat me een beeld schetsen: mijn huid is de definitie van gevoelig. als het kan Kijken op de verkeerde manier, ik weet zeker dat ik ga uitbreken – dus het dragen van mijn korte broek of legging na het hardlopen is meestal een groot ‘nee’. Maar soms heb ik het leven gewoon niet in de hand: ik moet naar een Zoom-vergadering of een paar e-mails beantwoorden, en voordat ik het weet, zit ik een uur bezweet en, eh, ik, hij spant al samen om mij te pakken te krijgen.

Dat is wanneer Exfolikate binnenkomt. Het team van Kate Somerville creëerde Exfolikate om alle drie de soorten exfoliatie te omvatten: natuurlijk, chemisch en enzymatisch. Dat wil zeggen, het product verwijdert dode huidcellen, verzacht kleine oneffenheden en oneffenheden en laat je huid na het wassen frisser en stralender achter. En, zoals veel exfoliators, is het een strikt programma: je hoeft het maar drie keer per week gedurende drie minuten te gebruiken om serieuze resultaten te zien.

Exfolikate bereikt dit alles met een vrij eenvoudige lijst van ingrediënten. Het product bevat salicylzuur (chemische exfoliator om acne te bestrijden) en melkzuur (dat de celcyclus versnelt, waardoor acnelittekens vervagen.) Het bevat ook andere exfoliatoren zoals cafeïne, puimsteen en pompoenenzymen, die samenwerken. de huid een stralende glans die lang aanhoudt na het spoelen.

Dat gezegd hebbende, Exfolikate scrubt niet alleen je huid en laat het rauw en droog achter, zoals andere natuurlijke exfoliators de schuld zijn. Het bevat ook hydraterende honing, aloë en soja-extract om de huidbarrière te herstellen nadat al deze exfoliators het huis hebben schoongemaakt. Deze aloë vera hydrateert de huid en verzacht de effecten van allerlei huidaandoeningen, waaronder acne, psoriasis, eczeem en dermatitis. Als u echter last heeft van een van deze huidaandoeningen, kunt u het beste uw dermatoloog raadplegen voordat u een nieuwe exfoliator aan uw huidverzorgingsprogramma toevoegt.

Nu voor het gevoel van het product: Exfolikate heeft een korrelige textuur en een felgroene tint voor de huidskleur van Elphaba Slecht. Wanneer je het onder de douche aanbrengt, wordt het ruw en stroperig – de meest bevredigende exfoliërende textuur, IMO. Breng het over je hele lichaam aan (vermijd gevoelige plekken) en doe je best om het niet af te spoelen terwijl je drie hele minuten wacht. Dan hoef je alleen nog maar te spoelen. Voila! Je huid is verfrist en je zou veel zachter moeten aanvoelen.

Ik gebruik deze formule nu iets meer dan een maand drie keer per week en hoewel mijn benen niet helemaal verdwenen zijn, merk ik dat ik minder uitbraken heb. Vooral nadat ik mijn legging een tijdje heb gedragen heel lang. Het heeft ook een deel van de andere acne op mijn lichaam weggenomen (schreeuw de puistjes op mijn borst uit), dus dit is ook een enorme overwinning. Als ik nu aan al dat “douchen direct na de training” zou kunnen werken…

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis workouts, kortingen op moderne wellnessmerken en exclusieve Well + Good content. Word lid van Well+, onze online wellness-community en ontgrendel uw beloningen meteen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.