Lente schoonheidstrends Onze redacteuren kunnen niet wachten om te winkelen

lMocht je het gemist hebben, eind vorig jaar hebben onze Well+Good-redacteuren de inkomende wellnesstrends voor 2022 geprojecteerd. En nu we de lente naderen – en onze huidverzorgingskast uitschakeling – hebben onze schoonheidsredacteuren nog meer seizoensspecifiek inzicht in de lenteschoonheidstrends die uw zelfzorgroutine zal doen Vast en zeker over willen weten.

“Normaal gesproken gaat het bij lenteschoonheid om het veranderen van je routine voor warmer weer – minder hydraterende producten, meer aan de lucht gedroogde kapsels, helderdere en kleurrijkere make-up”, zegt Well+Good senior schoonheidsredacteur Zoe Weiner. “Maar dit jaar voelen de trends allemaal veel meer geïndividualiseerd dan we gewend zijn te zien. Het overkoepelende thema hier is schoonheid als een vorm van zorg-zoals in het gebruik van je routine om jezelf in staat te stellen voor je haar en huid te zorgen op een manier die voor jou werkt.” Moraal van het verhaal? Zelfzorg is altijd in.

Om precies te weten wat er dit seizoen op het gebied van schoonheid gaat komen, hebben we Weiner gevraagd voor haar informatie over alle lenteschoonheidstrends die je niet kunt wachten om te shoppen, samen met een complete boodschappenlijst van Saks Fifth Avenue (PSA: Saks heeft .) ton van producten en altijd gratis verzending) om u te helpen zelf mee te doen aan de trends.

Blijf scrollen voor de beste beautytrends voor de lente om dit seizoen in de gaten te houden.

1. Hulpmiddelen en apparaten voor huidverzorging

Na de verschuiving naar werken, sporten en socializen vanuit huis, was het niet meer dan normaal dat schoonheidsbehandelingen en dermatologische afspraken volgden, wat heeft geleid tot de opkomst van een aantal huidverzorgingstools van het volgende niveau.

“Toen de pandemie ervoor zorgde dat afspraken op kantoor werden onderbroken, gingen mensen op zoek naar oplossingen die vergelijkbare resultaten zouden opleveren in hun eigen badkamer, zoals LED-lichtmaskers, microstroomvormers en hulpmiddelen voor vibratietherapie”, zegt Weiner. “Deze opkomst van apparaten voor thuisgebruik heeft consumenten in staat gesteld om hun routines naar een hoger niveau te tillen, en er zijn geen tekenen van vertraging te zien, zelfs niet nadat professionele diensten zijn heropend.” (Die we in december belden, ter info.)

2. Functionele make-up

De snoepkleurige make-up van het voorbije lenteseizoen is uit en dit voorjaar wordt het overtroffen door make-up die er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook je natuurlijke schoonheid ondersteunt.

“In plaats van een foundation te willen die hun puistjes bedekt, willen mensen een formule die hun huid voedt en beschermt; in plaats van een mascara die hun wimpers tijdelijk langer of voller maakt, willen ze iets dat ze ook conditioneert en verzorgt ‘, zegt Weiner.

3. Haarverzorging voor iedereen

Voorheen begon en eindigde haarverzorging met producten die je lokken er goed uit zouden laten zien. Nu is de nadruk verschoven naar producten die echt zorg voor je haar (zie je het thema nu?) – en de categorie is uitgebreid met alle soorten lokken.

“Dankzij een toestroom van financiering voor haarverzorgingsmerken die eigendom zijn van Black, zien we nieuw onderzoek en een toenemend aantal aanbiedingen op de markt die het winkelen voor veilige, effectieve producten gemakkelijker en toegankelijker dan ooit tevoren maken”, zegt Weiner. .

Let dit voorjaar op producten die het haar vanaf de wortel voeden (Weiner merkt op dat hoofdhuidverzorging ook een verlengstuk van de huidverzorging wordt) om de hoofdhuid te kalmeren, het haar te helpen groeien en ervoor te zorgen dat het er van binnenuit gezond uitziet en aanvoelt.

4. Huidmicrobioom

In de winter draait het allemaal om het beschermen van je teint tegen barre weersomstandigheden, maar dit voorjaar is de nadruk verschoven naar een ander type bescherming: het huidmicrobioom, dat een van de belangrijkste factoren is bij het herstellen van een gevoelige en gevoelige huid.

“We hebben een grote toename gezien in het aantal mensen dat meldt dat hun huid in een van deze categorieën valt, waarschijnlijk als gevolg van een combinatie van experimenteren met de verkeerde soorten huidverzorging en het gebruik van veel antibacteriële producten die de huid afbreken. de pandemie”, zegt ze. De oplossing? Zoek naar zachte, barrièreversterkende producten met ceramiden om uw gezonde huid te herstellen, zonder iets weg te halen.

Ondersteuning voor huidmicrobioom kopen

5. Levensduurverhogende huidverzorging

Last but zeker not least zal dit voorjaar een voortzetting zijn van een andere van de trends die we in december noemden: het besef dat het nooit te vroeg is om begin na te denken over hoe u uw huid kunt beschermen naarmate u ouder wordt.

“Met dat in gedachten, in plaats van te zoeken naar producten die zaken als rimpels en donkere vlekken behandelen na ze zijn verschenen, mensen zijn op zoek naar formules die deze problemen in de eerste plaats helpen voorkomen, en we hebben gezien dat merken hun productaanbod dienovereenkomstig beginnen te veranderen”, zegt Weiner.

Van met collageen doordrenkte reinigingsmiddelen tot voedende oliën met een boost van retinol, kies voor producten die de een-tweetje levensduur geven die uw latere glans verdient.

Langlevenverhogende huidverzorging kopen

Bovenste foto: Saks Fifth Avenue/W+G Creative

Leave a Reply

Your email address will not be published.