Laneige’s nieuwe waterslaapmasker is een game-changer

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als het op mijn huidverzorgingsroutine aankomt, ben ik door en door een minimalist. Ik blijf graag bij de basis – een reinigingsmiddel, een exfoliant en een vochtinbrengende crème – en noem het een dag. Maar zo nu en dan wend ik me tot een gezichtsmasker om mijn huid naar een hoger niveau te tillen. Dat komt omdat gezichtsmaskers de huid in staat stellen om te interageren met een hogere concentratie aan actieve ingrediënten, wat een intensere voedende behandeling kan zijn voor een problematische huid. En omdat mijn huid dit seizoen bijzonder droog en dof was, besloot ik het nieuwe en verbeterde Laneige Water Sleeping Mask ($ 29) eens te proberen.

TIP

Met de Goed+Goed WINKELEN, kunt u nu rechtstreeks vanaf deze artikelpagina producten aan uw winkelwagentje toevoegen. Klik gewoon op het onderstaande product en meer details verschijnen in een nieuw venster. Klik op “toevoegen aan winkelwagen” en voila! Dat is het! Naarmate je meer SHOP-artikelen leest, kun je producten aan je winkelwagentje blijven toevoegen en uitchecken wanneer je klaar bent (kijk naar het winkelwagenpictogram aan de rechterkant van je scherm).

Kortom, ik werd niet teleurgesteld. Maar dat is geen grote verrassing als het gaat om Laneige-producten. Het in Korea opgerichte merk heeft een reputatie opgebouwd als leider op het gebied van huidhydratatie en het creëren van oplossingen die je huid soepel en bedauwd maken. Dit komt het duidelijkst naar voren in het bestverkochte Lip Sleeping Mask, dat hyaluronzuur en vitamine C combineert om een ​​supergeladen oplossing voor gesprongen lippen te creëren. Maar onlangs is het het nieuwe gezichtsslaapmasker van het merk dat de aandacht trekt van schoonheidsliefhebbers.

Veel van de hype heeft te maken met de vernieuwde formule, die nu omvat: squalane (ook bekend als de gehydrogeneerde vorm van squaleen). Het is een krachtig verzachtend middel dat helpt om de huid te verzachten en te hydrateren, en bootst de lipiden van het lichaam na die helpen bij het produceren van hydratatie. Bovendien bevat het masker een ingrediënt genaamd lactobacillus ferment lysate. Dit is een niet-levend probioticum dat het microbioom van de huid gezond houdt en de huid verzacht door dode huidcellen te verminderen.

Gezien al deze prachtige huidvriendelijke ingrediënten, was ik opgewonden om het masker op de proef te stellen. Vlak voor het slapengaan nam ik een hoeveelheid van een kwart maat en bracht het op mijn gezicht aan. Mijn eerste gedachte was: “Ik kan niet geloven hoe soepel dit aanvoelt.” Het is een crème-gel-consistentie die lijkt op Neutrogena HydroBoost waar derms altijd enthousiast over zijn. Het is dik, maar gaat gemakkelijk op de huid. Sterker nog, ik kon niet eens zeggen dat ik hem om had. Er was geen residu meer op mijn bed, geen verstrakking van de huid en geen rommel om op te ruimen na het aanbrengen. Het masker trok echt in mijn huid en bleef daar terwijl ik de hele nacht sliep.

Toen ik wakker werd, was de hydratatie nog niet uitgewerkt. Ik merkte dat de grootste verandering rond mijn voorhoofd en rond de ogen zat. Vooral mijn T-zone zag er helderder uit en voelde gladder aan. De ooghoeken en onder de ogen zagen er ook voller uit en hadden een wat meer gebalanceerde toon. Over het algemeen was er een nieuwe soepelheid in mijn hele gezicht waardoor mijn huid er fris uitzag.

Dit spul is Vast en zeker een overwinning voor langdurige hydratatie en het verbeteren van een matte huid, althans voor mij.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.