Lake and Skye handzeep is als parfum voor je handpalmen

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Als je in de supervirale bent gekomen Lake & Skye geur en die relatie naar een hoger niveau willen tillen, raak opgewonden: dat kan nu ervaar de frisse geur de hele dag door terwijl u uw handen wast. Lake & Skye handzeep is deze week gelanceerd en is nu voor u beschikbaar omdat u uw handen om de paar uur agressief ontsmet.

Mensen die de geur hebben hou van de geur. tDe originele unisex-geur, genaamd ’11 11′, is gemaakt met tonen van witte amber en muskus, en was “geïnspireerd door de kleur wit en de leerstellingen van Kundalini-yoga.” Fans beschrijven de geur als ‘etherisch’ en mensen die het hebben geprobeerd, raken zo bedwelmd door de geur dat het een herbestellingspercentage van 90 procent heeft. Om op te starten, het heeft geweldige recensies op Fragrantica.

De nieuwe 16 ounce vloeibare handzeeppomp is te koop voor $ 36 en zal dezelfde kenmerkende pure, schone, opbeurende geur hebben als de spritz. Een recensent meldt: “11 11 is de olfactieve definitie van onschadelijk”, dus de kans is groot dat je dit lekker zult vinden, zelfs als je het nog nooit eerder hebt geroken (en zelfs als je “geen geurpersoon bent”). Een andere recensent merkt op dat hij het parfum voor zijn vrouw kocht, maar er uiteindelijk ook van hield voor zichzelf. “Je ruikt gewoon schoon, zoals schone lucht of schone was”, zegt hij.

Nadat ik de zeep zelf ongeveer een week heb getest (veel handen wassen gaat in een week tijd op!), kan ik bevestigen: het ruikt fris, licht, schoon, zacht en absoluut heerlijk. Wat ik zo leuk vind aan de geur, is dat je een geparfumeerde ervaring op het moment krijgt, maar het blijft niet te lang hangen, dus het zal niet storen als je een ander soort parfum of geur draagt. De textuur is een zijdezachte gel, die je huid niet stript en je handen niet uitdroogt. En de strakke zwarte glazen verpakking? Zo chic op het aanrecht in de badkamer. Rondom een ​​luxe ervaring gemaakt van iets anders alledaags.

Volgens Lake & Skye, handzeep is voortdurend gevraagd door hun “dolle fanbase”. En alsof al deze lof niet genoeg was om je meer dan $ 30 te laten betalen voor een luxe handzeep, overweeg dan dit: het merk plant een boom bij elke online bestelling en “gebruikt alleen transparante ingrediënten” en het product is veganistisch, dierproefvrij (nul dierproeven), en vrij van parabenen. Lake & Skye is ook PETA-gecertificeerd.

En als je helemaal verleid bent door deze geur en meer wilt dan alleen een handzeep, kun je vastlopen een fles van de 11 11 eau de parfum voor net geen honderd dollar.

Heb je je ooit afgevraagd hoe parfum wordt gemaakt? Bekijk de onderstaande video voor een kijkje uit de eerste hand in de DedCool-fabriek.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze redacteuren? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor onmisbare tips en trucs.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.