La Roche-Posay Toleriane Double Repair is geweldig voor alle huid

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en nog veel meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

We bevinden ons in die funky tijd van het jaar waarin het weer klaar is om naar de lente te verschuiven, maar de winter houdt nog steeds stand. Gisteren bijvoorbeeld in New York City was de hoogste temperatuur 70°F en de minimumtemperatuur 33°F. Als de temperaturen overal heersen, kan het lastig zijn om je huidverzorgingsproducten te kiezen – je wilt ook niet halverwege je dag zijn en beseffen dat je vochtinbrengende crème het niet vermindert. Gelukkig kent Elyse Love, MD, een gecertificeerde dermatoloog in NYC, de perfecte tijdelijke moisturizer: de La Roche-Posay Toleriane Double Repair Face Moisturizer ($ 20).

“Dit is zo’n moeilijke tijd voor de huid van iedereen”, zegt Dr. Love. “Iedereen is zo enthousiast over lentemode, ze zijn klaar voor lenteschoonheid, maar we zijn er nog niet helemaal. Dit is een geweldig product voor die overgangstijd.”

Dat komt omdat het een zachte vochtinbrengende crème is die geweldig werkt voor alle huidtypes, wat betekent dat als je huid de ene dag een beetje droog aanvoelt en de volgende dag plakkerig en zweterig, deze vochtinbrengende crème je tegenhoudt tijdens de veranderingen.

“La Roche-Posay Double Repair is als een van mijn heilige graal, beproefde huidverzorgingsproducten waarvan ik vind dat bijna al mijn patiënten er blij mee zijn”, zegt Dr. Love. “Het is een van die huidverzorgingsproducten die geweldig werken voor een vette huid en geweldig voor een droge huid.”

Het is gemaakt met hydraterende glycerine en drie soorten ceramiden, dit zijn lipiden die je huid gehydrateerd houden en je barrière sterk houden. Het is echter lichtgewicht en niet-comedogeen, wat betekent dat het je poriën niet verstopt. Bovendien bevat het niacinamide, een antioxidant die je huid helpt te kalmeren en tegelijkertijd beschermt tegen omgevingsfactoren zoals vervuiling, die de tekenen van veroudering kunnen versnellen.

Bovendien bevat het het kenmerkende thermale bronwater van het merk, dat prebiotische voordelen biedt om het huidmicrobioom opnieuw in evenwicht te brengen. Het is ook rijk aan mineralen die kalmerende en antioxiderende eigenschappen hebben.

“Het is een van die heilige graalproducten waar ik als dermatoloog heel enthousiast van word omdat ik altijd op zoek ben naar het beste product voor elke persoon, maar het is fijn als er producten zijn die elkaar overlappen voor verschillende mensen”, zegt Dr. Love . Beschouw ons als verkocht.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.