Kan bevestigen: Casper’s koelkussen stopt nachtelijk zweten

Met de Well+Good SHOP zetten onze redacteuren hun jarenlange knowhow in om producten te kiezen (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze redacteuren deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links Well+Good een commissie opleveren. Veel winkelplezier! Verken de WINKEL

Zoals de meeste stellen die ik ken, zijn mijn vriend en ik totaal verschillende slapers. Hij snurkt als een neushoorn, en ik, net als de sierlijke dame die ik ben, maak geen geluid. Hij slaapt de hele nacht in één positie, waar ik graag languit en zeesterren mijn weg over het bed baan. Meer polariserend zijn echter onze lichaamstemperaturen: ik ben een huiveringwekkende slaper die volledig moet worden gebundeld om te dutten. Mijn partner Zac? Hij zweet ‘s nachts door de lakens. Zijn kernlichaamstemperatuur wordt gewoon Heat Miser-heet, waardoor hij bij zonsopgang in een soepachtige puinhoop achterblijft. Ik heb geluk, toch?

Dus toen ik de kans kreeg om Casper’s nieuwe koelkussen, het Foam Pillow With Snow Technology ($ 139), te testen, greep ik mijn kans. Ik had geweldige dingen gehoord over de koelmatras van het merk die een van mijn collega’s afgelopen mei heeft getest – zou dit ijskoude kussen het nachtelijk zweten van mijn vriend kunnen stoppen? Ik moest het weten.

Het nieuwe Casper koelkussen testen

Ons Casper kussen kwam netjes verpakt aan in een vacuüm verzegelde zak. Zoals de meeste DTC-kussens van traagschuim op de markt, moet je het een tijdje laten “pluizen” en uitzetten voordat je erop gaat slapen, wat we ongeveer 12 uur hebben gedaan voordat we het uittestten.

Terwijl we wachtten, deed ik wat onderzoek: wat maakte dit kussen in de eerste plaats zo chill? Het keek zoals elk ander traagschuimkussen, dus wat gaf het die thermoregulerende? je ne sais quoi? Blijkbaar komt dat van Casper’s eigen “Snow Technology” die in elk kussen is ingebed. In tegenstelling tot standaard traagschuim, dat de neiging heeft om warme lucht vast te houden en lichaamswarmte dicht bij je gezicht te houden, zorgen de “HeatDelete”-banden van het merk ervoor dat het koel aanvoelt en lichaamswarmte trekt weg van uw gezicht en hals gedurende de nacht. Het is ook ontworpen met geperforeerde lagen schuim die de lucht helpen circuleren in plaats van deze op te sluiten. Gecombineerd helpt dit verkoelende kussen je lichaamstemperatuur te reguleren. Je krijgt het misschien nog steeds warm, maar je zult niet per se oververhit raken of midden in de nacht plakkerig en bezweet wakker worden.

Nu, om het op de proef te stellen. We gooiden een kussensloop op en gingen naar bed. Ik vroeg Zac zijn eerste gedachten voordat ik in slaap viel: “Ik weet niet hoe het zit met de koeling, maar het is echt stevig”, zei hij. Normaal slaapt hij met twee kussens voor extra steun, maar dit was op zich al goed genoeg.

We werden de volgende ochtend wakker na onze typische nachtelijke routines – hij, snurken en in één houding, ik languit en stil. Alleen was hij deze keer niet zo zweterig. “Ik bedoel, het is maar één nacht geweest, maar ja – het is best cool,” zei hij. “Ik gooide en draaide een paar keer, maar ik hoefde nooit de flip te doen… het bleef cool.”

Het is ongeveer drie weken geleden dat we het kussen kregen en Zac slaapt er elke nacht op. Wat betreft het zweet, dat is zeker afgenomen, in ieder geval rond zijn gezicht. “Ik krijg het nog steeds warm rond mijn lichaam, maar mijn gezicht voelt geweldig aan”, zei hij. ‘En ik hoef geen twee kussens meer te gebruiken.’ (Wat voor mij meer betekent…)

Tl;dr: Neem een ​​chillpil(ow)

Kan bevestigen: dit kussen stopt het nachtelijk zweten in hun sporen. Krijg je het nog warm? Ja, waarschijnlijk wel, vooral als je met veel lagen slaapt. Maar als je een frequente flipper bent die hunkert naar de koele kant, is het de investering waard. Die koelbanden trekken echt lichaamswarmte aan weg van uw gezicht, zodat u zich tijdens het snoozen comfortabel voelt.

Weet gewoon, het is firma. Dat memoryfoam is stug, wat fijn is als je graag wat meer steun in je nek en rug hebt. Maar als je van iets houdt met een beetje meer geven, zou ik aanraden om met een van Casper’s andere modellen te gaan, zoals het pluche donzen kussen ($ 139) of het originele Casper kussen ($ 65). Anders geeft dit poolkussen je de liefste, niet-zweterige dromen, nacht na nacht.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) productdrops van SHOP, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om de informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.