Advertisement

Jan Marini Age Intervention Duality helpt bij acne en veroudering

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Jan Marini worstelde tot op volwassen leeftijd met acne. Ze probeerde product na product, maar niets werkte zo goed als de items die ze creëerde tijdens haar tienjarige ambtstermijn als hoofd van haar eigen gelijknamige huidverzorgingslijn. Ze zweert bij haar formules en weet dat ze die heeft om haar te bedanken voor haar schone huid.

“Ik heb twee keer gefaald bij Accutane en nu breek ik nooit meer”, vertelde Marini op een persconferentie. “Je kunt mijn poriën niet zien. Mijn huid is altijd helemaal schoon, altijd onberispelijk. Maar als ik niet zou doen wat ik elke dag doe – elke dag – garandeer ik je binnen een paar dagen, maximaal een week Wat ik heb kunnen doen is om mijn acne 100% onder controle te krijgen.”

Naast het voorkomen van puistjes, helpt haar routine de tekenen van veroudering te verminderen.

“Tot mijn 24e was ik als tiener veel aan het zonnebaden”, zegt Marini. “Ik werd in december 70, dus ik ben altijd erg bezorgd over het willen behouden en verwijderen van fijne lijntjes en rimpels.”

Marini verzorgt dagelijks minutieus haar gezicht, hals en decolleté met behulp van een indrukwekkend productarsenaal van Jan Marini Skin Research. Het belangrijkste aan haar routine is wat haar in staat stelt om tegelijkertijd met veroudering en acne om te gaan: de Jan Marini Age Intervention Duality ($ 100).

Het is een tweekamernachtcrème waarmee je een anti-acnecrème kunt combineren met een anti-verouderingscrème. Het mengsel bevat benzoylperoxide, dat acne-veroorzakende bacteriën verwijdert, evenals all-trans-retinol, dat de celcyclus versnelt, waardoor de ophoping van dode huidcellen die kunnen bijdragen aan acne, wordt voorkomen en fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. . Het is ook gemaakt met extract van groene thee dat rijk is aan antioxidanten, wat helpt om ontstekingen te verminderen die kunnen bijdragen aan acne, terwijl het de huid herstelt van milieuschade. Chrysine rijk aan antioxidanten, anti-verouderingspeptiden, verzachtende N-hydroxysuccinimide, ontstekingsremmende alfa-disabolol en hydraterend hyaluronzuur maken deze crème ook geweldig.

Marina is natuurlijk niet de enige die dol is op Dualiteit. Een recensent van Dermstore schreef: “Dit is het enige product dat mijn hormonale acne heeft geholpen. Ik gebruik het nu ongeveer een jaar en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Absoluut een must-have product voor anderen die lijden aan matige tot ernstige acne .”

Marini gaat niet om met de concentraties actieve huidverzorgingsingrediënten in haar producten, dus het kan in het begin misschien een beetje irriterend lijken. Zet het in je routine, misschien om de andere dag of om de drie dagen, en verhoog het zoveel als je kunt verdragen. Maar als je er eenmaal bent, kun je acne bestrijden en tekenen van veroudering met slechts één dagelijkse toepassing.

Meer informatie over het omgaan met volwassen acne:

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.