Advertisement

Ik heb Keys Soulcare MakeYou geprobeerd – Dit zijn mijn gedachten

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Alicia Keys staat bekend om haar niet-mooie aanpak. Ze stopte met het dragen van make-up in 2016 nadat ze had gezegd dat ze ‘eraan verslaafd was’, maar de laatste jaren begon ze het langzaam weer in haar routine te krijgen – maar deze keer doet ze het zoals het werkt en brengt ze dat ethos naar haar. recente release van zijn merk, Keys Soulcare.

Deze maand breidde ze haar gelijknamige huidverzorgingslijn (uitgebracht in 2020) uit met een wenkbrauwgel, lippenbalsem, crème blush en huidborstel – die ze in plaats daarvan “MakeYou” noemt voor “make-up”. Als de originele producten van het merk bedoeld waren om u te helpen uw beste huid ooit te krijgen, kunt u met deze nieuwe toevoegingen uw uiterlijk naar een hoger niveau tillen … en er tegelijkertijd plezier aan beleven.

“Het mooie van mens zijn is dat je kunt kiezen hoe je wilt rocken”, zei Keys begin mei tijdens een presentatie. “Soms wil je wat meer zijn, soms wil je het weggooien, soms wil je het vergroten. En dat is de betekenis van MakeYou. Daarom zijn deze Keys Soulcare huidskleurhybriden zo mooi. Eerlijk gezegd voor mij. “Het is zo speciaal omdat het mijn vrijheid betekent. Het betekent dat ik tijdens mijn reis heb geleerd dat ik kan bepalen wie en wat ik wil zijn. Jij ook.”

De vier Keys Soulcare-beginners combineren prachtig met het reeds bestaande Let Me Glow Illuminating Serum ($ 26) van de serie om een ​​geweldige make-upvrije look te bieden (Keys creëerde het zelf op de rode loper tijdens het 2022 Met Gala). Het idee is dat je in plaats van foundation en concealer je natuurlijke huid kunt verbeteren met het serum en vervolgens MakeYou-producten kunt gebruiken om een ​​beetje gevoel toe te voegen.

Toen ik de goodies voor mezelf probeerde, nam ik een pagina uit het Keys-boek en behield mijn uiterlijk natuurlijk. Ik sloeg mijn typische huidverzorgingsproducten over en gebruikte gewoon blush, wenkbrauwgel en lippenbalsem samen met wat wenkbrauwpotlood en mascara uit mijn eigen collectie. Hoewel ik meestal niet veel make-up draag, was deze routine nog steeds veel minimalistischer dan ik gewend was, maar het liet me nog steeds een subtiele gloed en kleur achter. Blijf lezen voor mijn eerlijke mening over elk van de producten in de serie.

Keys Soulcare MakeYou gebruiken voor een make-upvrije look

Keys Soulcare Let Me Glow Illuminating Serum – $ 26,00

Dit serum dient als de perfecte glanzende basis. Breng het als een serumstap aan op je routine en laat het volledig drogen voordat je je vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème aanbrengt – ik denk dat dit helpt om glittervlekken te voorkomen. Ik ben dol op de wazige gloed die het mijn huid geeft, maar ik zou niet zo ver gaan om te zeggen dat het een alternatieve basis is. Het verstevigt mijn huid, maar geeft geen dekking waardoor mijn (minimale) zwarte plekjes van oude puistjes volledig in beeld blijven.

Keys Soulcare Soft Stay Brow Gel

Keys Soulcare Soft Stay Brow Gel – $ 15,00

Vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen behandeld. Hoewel ik de gelachtige look kan waarderen, heb ik een diepe gehechtheid aan een vollere wenkbrauw. Dus eerst gebruikte ik mijn eigen Kosas wenkbrauwpotlood om mijn wenkbrauwen lichtjes te vullen voordat ik ze met deze gel oppluis. Het doet zijn naam eer aan en biedt een zeer zachte grip. Zoals de meeste wenkbrauwgels, zullen uw wenkbrauwen hierdoor niet stil blijven staan ​​- trek na het aanbrengen een strak shirt aan en u zult zien dat uw wenkbrauwharen naar beneden zijn verplaatst. Maar met zorg kunt u met deze gel uw wenkbrauwen vormgeven en op hun plaats houden.

Keys Soulcare Sheer Flush Cheek Tint

Keys Soulcare Sheer Flush Cheek Tint – $ 22,00

Ik heb de Sensual-tint gebruikt om een ​​diepe kleur aan mijn wangen toe te voegen. Deze crème blush is gemaakt met zonnebloemolie, wat betekent dat het extreem hydraterend is. Ik hou ervan hoe moeiteloos het op mijn wangen smolt en een natuurlijke kleur gaf die niet “veel” over mijn natuurlijke huid leek. Bovendien is het op te bouwen, zodat je zoveel pigment kunt krijgen als je wilt.

Keys Soulcare Natural Flush Teintborstel

Keys Soulcare Natural Flush Teintborstel – $ 18,00

Een van de voordelen van het gebruik van crème-schoonheidsproducten is dat je ze gemakkelijk met je vingers kunt aanbrengen. Ik merk echter dat het aanbrengen van een crèmekleurige blush met een penseel me een meer gelijkmatige dekking geeft, dus ik was erg blij om te zien dat dit penseel deel uitmaakte van de MakeYou-collectie. Het is klein maar donzig, wat zorgt voor een mooie controle terwijl de schaduw op de wangen wordt aangebracht.

Keys Soulcare Troostende getinte lippenbalsem

Keys Soulcare Troostende getinte lippenbalsem – $ 18,00

Ik werd meteen verliefd op deze geverfde lippenbalsem. Zelfs met de meest hydraterende lipgloss en sticks, heb ik het gevoel dat ik een beetje Aquaphor moet aanbrengen om mijn vijg echt te voeden en te verzachten. Maar deze balsem verzorgt mijn lippen tijdens het kleuren. Dit komt omdat het is gemaakt met een mix van diep hydraterende camelliazaadolie en avocado-olie. Ik gebruikte de Berry Inspiration-tint als aanvulling op de Sensual op mijn wangen. De formule is bouwbaar en daarmee kan ik veel meer pigment krijgen dan gewoonlijk geverfde lipblams.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste (en beste) SHOP-productkortingen, aangepaste collecties, kortingen en meer? Meld u aan om informatie rechtstreeks in uw inbox te ontvangen.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.