Advertisement

Holifrog Utopia Microflora Toner ter ondersteuning van de huidbarrière

Advertisement

Met de Well + Good SHOP zetten onze auteurs hun jarenlange expertise in om producten te selecteren (van huidverzorging tot zelfverzorging en meer) waarvan ze wedden dat je ze geweldig zult vinden. Hoewel onze auteurs deze producten onafhankelijk selecteren, kan een aankoop via onze links een Well + Good-commissie verdienen. Goed winkelen! Verken de WINKEL

Het was liefde op het eerste gezicht toen de nieuwe Holifrog Utopia Microflora-toner ($ 44) in mijn kantoor arriveerde. De romantische en kleurrijke verpakking, de elegante keramische fles met verguld logo en blauwe waterverf op de zijkant – is het soort product dat je op het aanrecht wilt laten zien, niet verborgen in je medicijnkastje. Maar hoe mooi de fles ook is, wat erin zit, is nog fascinerender.

Dit “skin support system” gaat verder dan je standaard toner. Het is ontworpen om uw huidbarrière op topniveau te houden, wat van cruciaal belang is om een ​​reeks huidproblemen zoals irritatie, acne en droogheid te voorkomen.

Je huidbarrière is de eerste verdedigingslinie tussen je huid en de elementen en houdt water binnen en slechte dingen (zoals vervuiling, UV-stralen, slechte bacteriën of iets dat ontstekingen of irriterend is). Het bestaat uit drie lagen: De lipidelaag, die bestaat uit de natuurlijke vetten van de huid. de zuurmantel, een laag lipiden en aminozuren die de pH van je huid regelt. en het microbioom, een ecosysteem van goede bacteriën dat ziekteverwekkers en irriterende stoffen weghoudt.

“De huidbarrière is als de ozonlaag, maar dan voor je gezicht en lichaam”, zegt Kate Roach, een gecertificeerde schoonheidsspecialiste en huidverzorgingsspecialiste bij Woodhouse Spa. “De barrière zorgt voor een evenwichtige pH en beschermt je huid tegen schadelijke vrije radicalen, onvriendelijke bacteriën en irritatie.”

Wanneer een deel van uw barrière in gevaar is (wat om vele redenen kan gebeuren, zoals gebrek aan slaap, overmatige exfoliatie, extreem weer en blootstelling aan de zon en vervuiling), zult u resultaten op uw huid zien. “Geschenken barrières kunnen leiden tot acne, gevoeligheid en rimpels als gevolg van waterverlies”, zegt Roach. Bijkomende tekenen dat uw huidbarrière niet werkt zoals het hoort, zijn jeuk en droogheid (inclusief uitdroging), verkleuring, tekenen van veroudering (zoals rimpels, dunheid) en ontsteking.

Holifrog-toner biedt de magische formule voor het verjongen van de huidbarrière: een beetje hydratatie, een beetje bacteriële desinfectie en een gezonde dosis pre- en probiotica om het gevoelige microchloride-ecosysteem op je gezicht (ook bekend als het microbioom) opnieuw te kalibreren. Deze trifecta kan ontstekingen helpen bestrijden en eventuele roodheid, droogheid en irritatie verzachten. Om te beginnen bevat het ook honing – een van de belangrijkste barrière-ingrediënten van Roach.

De textuur en gebruikerservaring is niet die van een traditionele toner: het is melkachtig en heeft niet hetzelfde prikkelende gevoel dat je waarschijnlijk zou verwachten van meer samentrekkende formules. In plaats van te slepen met een watje, spreid je het direct met je vingers en laat je het in je huid trekken.

Nog een laatste woord over het product: hoewel het geweldig en effectief is, is het ook behoorlijk vies. Wees hierdoor niet teleurgesteld! In veel gevallen is dit een teken van een sterk geurvrij huidverzorgingsproduct (als je CE Ferulic van Skinceuticals of P50 van Biologique Recherche hebt geroken, dan weet je dat al). Maar geloof me – een paar seconden je adem inhouden is de huidverstevigende voordelen die dit materiaal biedt waard.

Wil je nog meer beauty-informatie van onze auteurs? Volg ons Fineprint Instagram-account) voor tips en trucs die je moet weten.

Onze auteurs selecteren deze producten onafhankelijk. Een aankoop doen via onze links kan een Well + Good commissie verdienen.

Hurry Up!
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.