Hoe we de Well+Good-archieven repareren

lIn de nasleep van de protesten voor raciale rechtvaardigheid na de politiemoord op George Floyd, deed Well+Good een reeks openbare beloften aan zijn lezers om een ​​zinvolle diverse, inclusieve en gastvrije ruimte te worden voor alle mensen. We wilden niet deelnemen aan of het mogelijk maken van de delen van de industrie die de stemmen, talenten en ervaringen buitensluiten van degenen die niet passen in de blanke, cisgender, welvarende, gezonde vorm van ‘wellness’. We hebben gezworen om onze wegen onmiddellijk te veranderen.

In de maanden sinds we die eerste belofte hebben gedaan, hebben we een nieuwe (en achterstallige) verbintenis aangegaan voor diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) met onze inhoud, zakelijke praktijken en bedrijfsbeleid. Een facet van dit werk omvatte het creëren van nieuwe merkrichtlijnen voor de taal die we gebruiken en hoe we onze kernverticalen (gezondheid, voeding, fitness, schoonheid en levensstijl) kunnen dekken. We passen deze normen (zoals het bieden van de juiste historische en culturele context bij het behandelen van specifieke ingrediënten, gerechten en geneeswijzen) toe op elk stuk dat we publiceren, nu en in de toekomst.

Maar we wisten ook dat er iets moest gebeuren aan onze bibliotheek van ongeveer 21.000 artikelen. Deze verhalen gaan terug tot de oprichting van Well+Good in 2009 en worden nog steeds elke dag gelezen door duizenden mensen die via Google en andere wegen hun weg naar onze site vinden. Het was belangrijk om terug te kijken op onze geschiedenis en ook onze misstappen en schade uit het verleden aan te pakken.

Dus hoewel onze DEI-richtlijnen onmiddellijk zijn toegepast op alle nieuwe inhoud, werken we hard aan onze bibliotheek om inhoud te herzien of te verwijderen die is gemarkeerd als schadelijk, ongevoelig of aanstootgevend.

Wat zou ertoe kunnen leiden dat een verhaal opnieuw wordt bekeken? Het hangt er van af. We zijn in juli begonnen met het doorzoeken van de site op termen die we cultureel toe-eigenend of ongevoelig achten (zoals ‘goeroe’ of ‘mekka’) en deze uit verhalen te verwijderen. We werken er ook aan om onszelf beter te informeren over specifieke culturele praktijken – zoals salie en smudgen, heilige inheemse praktijken die zijn gecoöpteerd door blanke wellness-beoefenaars – en de verhalen die over die praktijken werden besproken, te herzien om onze waarden en kennis beter weer te geven. In sommige gevallen hebben we oude verhalen helemaal verwijderd waarvan we dachten dat ze niet konden worden aangepast om aan onze normen te voldoen.

Deze bibliotheekupdate is aan de gang en we erkennen dat we veel werk te doen hebben om de fouten van onze eerdere inhoud recht te zetten. We zullen hard werken om ervoor te zorgen dat alle inhoud, uit het verleden en het heden, onze waarden weerspiegelt. In de geest van transparantie nodigen we u uit om ons een e-mail te sturen op info@wellandgood.com als u iets op de website ziet dat niet voldoet aan onze bovengenoemde normen van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie. We willen van u horen hoe we onze gemeenschap beter kunnen dienen en vertegenwoordigen.

Bedankt dat je ons blijft helpen om van Well+Good een betere plek te maken voor alle mensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.