Hoe polspijn te voorkomen en de grijpkracht te vergroten?

Polskracht en mobiliteit zijn belangrijk, en er zijn niet veel fitnessapparatuur die op het gebied is gericht. Dat zou echter absoluut moeten zijn, omdat polsen belangrijk zijn voor zoveel dagelijkse activiteiten. Als je polspijn, zwakte of gewoon veel handbewegingen hebt, heeft Colette Dong, fitnessinstructeur en oprichter van The Ness, in de meest recente aflevering van The Ness gerichte polsmobiliteits- en krachtoefeningen gedaan. Goede zetten.

Terwijl de training begint, vermeldt Dong dat mensen misschien sceptisch zijn over het wijden van een volledige trainingssessie aan de pols. “Drie redenen: grip, kracht en mobiliteit”, zegt ze. “Ga je ooit je pasta uit een pan laten lopen en merk je dat je moeite hebt om hem met één hand vast te houden? Dat soort bewegingen in het dagelijks leven zijn wat we proberen te verbeteren als we aan de polsen werken,” legde ze uit. Ze noemde andere dingen, zoals schoonmaken, koken, typen en zelfs seksuele gezondheid, worden beïnvloed door het welzijn van je pols en hand. Deze activiteiten hebben baat bij het versterken van uw handen en polsen. Ze begint de flow door je de handen voor je uit te laten strekken terwijl je op een mat knielt. “Het is heel belangrijk om te beginnen met opwarmbewegingen”, zegt Dong terwijl ze haar handen buigt en haar polsen rolt. Dit komt omdat de polsen minder spieren hebben dan bijvoorbeeld je dijen of rug. Je moet ervoor zorgen dat het bloed pompt voordat je doorgaat met meer uitdagende bewegingen, zoals het werken aan polskracht via een geassisteerde push-up-achtige beweging.

Omdat het ontwikkelen van kracht en werkmobiliteit van uw polsen belangrijk is voor zoveel gebieden van uw leven, is deze training een geweldige herinnering om een ​​totale lichaamsbenadering van beweging en fitness te volgen. Geïnteresseerd in een hands-on ervaring (sorry, ik moest het zeggen)? Pak een mat en laat Dong voorop lopen.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.