Hoe knoopjes in de nek weg te laten gaan?

EENBijna elke nacht krijg ik precies hetzelfde probleem: ik heb een superstrakke, verkrampte nek. Tussen de hele dag gebogen over mijn laptop zitten en veel te veel Netflix-binge-watching-sessies hebben, is het echt geen verrassing dat het regelmatig voorkomt. En hoewel ik graag een masseuse op afroep zou hebben om die knopen in de nek te helpen uitbannen, is dat gewoon niet realistisch. Van die pijn afkomen is niet bepaald gemakkelijk – of goedkoop! – er is een super-betaalbare optie die bijna onmiddellijk helpt.

In plaats daarvan heb ik het volgende beste ding over: een tennisbal. De oplossing lijkt zo belachelijk eenvoudig, vooral gezien het feit dat aspirine de laatste tijd mijn BFF is geweest. En hoewel het een waardeloze houding niet kan oplossen, kan het zeker enige verlichting bieden totdat we uiteindelijk allemaal besluiten rechtop te gaan zitten (het is moeilijk, oké?). Hier leest u precies hoe u uzelf thuis een epische nekmassage kunt geven.

Hoe geef je jezelf een massage als je nekknobbels hebt?

Om jezelf een nekmassage te geven met een tennisbal, zoek je eerst een comfortabele plek op de grond om te gaan liggen. Volg daarna deze eenvoudige instructies.

Naast elkaar

1. Buig je knieën, houd de druk van je lage rug en plaats de tennisbal in de groef achter in je nek.

2. Neem een ​​paar seconden om te ademen en laat de tennisbal in het spierweefsel zakken.

3. Draai je hoofd langzaam naar rechts en haal diep adem wanneer je een gevoelig gebied raakt. Houd een paar seconden vast. Blijf rollen totdat je oor naar de grond wijst.

4. Keer langzaam terug naar het midden en herhaal aan de linkerkant.

Omhoog en omlaag

1. Ga liggen in dezelfde positie als de vorige beweging met je knieën gebogen en de bal in de groef aan de achterkant van je nek.

2. In plaats van je hoofd heen en weer te draaien, trek je langzaam je kin naar je borst en keer je terug naar je startpositie. Ga door met instoppen en tillen om je nekspieren te masseren.

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Onze redacteuren selecteren deze producten zelfstandig. Een aankoop doen via onze links kan Well+Good een commissie opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.