Hoe een boot te houden| Goed+Goed

tGelukkig zijn we verder gegaan dan de mentaliteit dat 3.245 crunches per dag de enige manier is om je buikspieren te versterken. Natuurlijk, crunches hebben hun tijd en plaats, maar er is een hele wereld aan buikspieroefeningen om te ontdekken. Eén zo’n kernversterkende zet: het ruim.

Een bootruim is een geweldige optie om je midden en onderlichaam te stabiliseren. Maar natuurlijk is de juiste vorm de sleutel om van die voordelen te profiteren.

In deze aflevering van De goede weg, Bridget O’Carroll, oprichter van Studio Qila, het eerste digitale fitnessplatform van Native, laat zien hoe je een boot op de juiste manier vasthoudt. Maar voordat O’Carroll op de juiste manier begint om een ​​bootruim te doen, schetst O’Carroll de drie meest voorkomende fouten die ze mensen in de klas ziet maken.

3 veelgemaakte fouten die mensen maken bij het maken van een ruim:

1. Bukken en de schouders naar voren rollen

Je schouders moeten van je oren naar beneden worden gerold en je hoofd moet hoog worden gehouden. Stel je voor dat je een sinaasappel tussen je nek en je borst houdt, waardoor je bovenlichaam in de juiste positie blijft.

2. Momentum gebruiken om heel snel op te staan

Onthoud dat “sneller” niet noodzakelijkerwijs “beter” betekent, vooral als je je vorm opoffert. Als u vertrouwt op het momentum om te bewegen, grijpt u waarschijnlijk uw core niet goed aan, wat u ervan weerhoudt om de volledige versterkende voordelen van het ruim te benutten.

3. Proberen om door het volledige bewegingsbereik te duwen in plaats van de wijziging over te nemen

Er is geen schande in modificatie! O’Carroll zou veel liever hebben dat je een wijziging aanbrengt, zoals het plaatsen van je handpalmen op de grond, in plaats van te buigen en/of momentum te gebruiken om de volledige versie van de oefening te voltooien. Zoals altijd is de beste manier om deze stap te doen de manier die voor jou werkt.

Nu je weet wat niet om dit te doen, drukt u op afspelen in de video hierboven om te zien hoe u een boot op de juiste manier vasthoudt (plus, manieren om de beweging aan te passen).

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die dol is op gratis trainingen, kortingen voor de allernieuwste wellnessmerken en exclusieve Well+Good-content. Meld u aan voor Well+, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.